Moderatori: Andy, manach, B43XTM
Schumy scrie:Si inca o intrebare: se poate face un dus? Dupa aproape 400km pe caldua o sa ma simt ca un sconcs, deci ar fi o prioritate dusul.
vintze scrie:Schumy scrie:Si inca o intrebare: se poate face un dus? Dupa aproape 400km pe caldua o sa ma simt ca un sconcs, deci ar fi o prioritate dusul.
gasteti tu o garla pe acolo. de traseu, eu sigur ma duc la focul viu. nu am de gand sa stau sa coclesc in tabara. cine are chef de asemenea poarte face siriul. eu vreau sa ajung la "lacul fara fund" numai sa nimeresc drumul. vulcanii noroiosi iar sunt aproape si se pot face. imi drumul este ansolut superb.
vintze scrie:Schumy scrie:Si inca o intrebare: se poate face un dus? Dupa aproape 400km pe caldua o sa ma simt ca un sconcs, deci ar fi o prioritate dusul.
gasteti tu o garla pe acolo.
Schumy scrie:vintze scrie:Schumy scrie:Si inca o intrebare: se poate face un dus? Dupa aproape 400km pe caldua o sa ma simt ca un sconcs, deci ar fi o prioritate dusul.
gasteti tu o garla pe acolo.
Mda, tot ce imi doresc.
Schumy scrie:
Nu vreau sa fiu inteles gresit, dar nah, am intrebat doar de conditii minime de igiena. Cred ca nu mergem prin Mongolia sau Siberia. Sau?
gasteti tu o garla pe acolo. de traseu, eu sigur ma duc la focul viu. nu am de gand sa stau sa coclesc in tabara. cine are chef de asemenea poarte face siriul. eu vreau sa ajung la "lacul fara fund" numai sa nimeresc drumul. vulcanii noroiosi iar sunt aproape si se pot face. imi drumul este ansolut superb.
Lutzifer scrie:vintze scrie:Schumy scrie:Si inca o intrebare: se poate face un dus? Dupa aproape 400km pe caldua o sa ma simt ca un sconcs, deci ar fi o prioritate dusul.
Pentru "focul viu si vulcanii noroiosi" ne bagam si noi
RomiC scrie:Sunt peste 250 Km din care cel putin 150 Km de off road(drum de carute cu boi ) !!! (intradevar zona este super), asa ca ganditi-va bine ce va doriti . vorbesc in cunostinta de cauza ( bunicii mei sunt din zona ) ca am copilarit pe acolo
![]()
![]()
Poate ma bag si eu sa mai vad casa bunicilor (si sa zic saru' mana lu' bunica ) ca este in drum .
Lutzifer scrie:Unde ii asa rau drumu ? Vorbesti despre Focul Viu si Vulcanii Noroiosi sau despre Lacul Fara Fund?
Înapoi la Evenimente, anunţuri, excursii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori