ASADAR LUATI AMINTE!!!
am vb cu cei care o sa se straduiasca sa fie gazdele noastre de la cabana Lepsulet... si am rezolvat urmatoarele:
un agent economic ce o sa vina cu doua trei mese de plastic, un pavilion eventual doua, si o toneta de hidratare cu BERE.. deocamdata nu stiu de care eu am propus sa fie timisoareana ( la indicatia pretioasa a unor cunoscatori din randurile noastre)

sa vedem ce o sa aduca. o sa aiba deasemeni vin (alb si rosu), apa plata si minerala, sucuri, sticks-uri si bineinteles cate ceva d'ale gurii, de pus pe un gratar cu care o sa vina tot el din cate am inteles. aici am zis sa fie ceva mici, carnati si ceva de porc...
... inca nu am toate amanuntele necesare: preturi, cantitati, etc. eu am spus sa aiba macar 10 butoaie de bere si ceva carne... am fost intrebat daca vineri si sambata toata lumea o sa stea in tabara... si am spus ca o sa iesim la traseu...
am cerut coordonatele gps si mi-au spus baietii ca e usor de ajuns si nu este nevoie de coordonate...
alte masuri luate: un cearsaf prins in doua bete pe care-l vom folosi pe post de ecran unde o sa proiectam cate ceva de la celelalte intalniri... am vorbit de proiector si de ceva boxe (dar micute )... in momentul in care o sa am ceva amanunte o sa va anunt (preturi/cantitati)
sa ne vedem cu bine!