TRANSALP MEETING ROMANIA 2010 [29 iulie - 01 august]

Zvonuri dom'le

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

Re: TRANSALP MEETING ROMANIA 2010 [29 iulie - 01 august]

Mesajde hondan pe Joi Iul 29, 2010 9:31 pm

pleaca,cineva, vineri la ora 13 din cluj....un pic cam tirziu dar...asta e...sau dacaajunge pe la ora 13 careva din oradea sau baia mare....pt orice eventualitate las nr de tel... 0756777836 dan
hondan
Cred ca stiu ...

Specimen: XL600
Vorba de duh: born to be wild
Kilometraj: 0

Mesajde Kali pe Sâm Iul 31, 2010 11:33 pm

Presupun ca sunt printre primii ajunsi acasa. Din pacate, pt ca maine muncesc, nu m-am putut bucura foarte mult de prezenta voastra. Insa, atat cat a fost, a fost de calitate si va multumim pentru primirea calduroasa pe care ne-ati facut-o! :Salutare: Noi suntem dementii care am ajuns vineri noaptea, la 3.30 :Floare: Ne-am simtit minunat! La mai multe intruniri de acest fel! :hainoroc:
Kali
Cum ii zice la ....

Mesajde Doc pe Dum Aug 01, 2010 9:06 pm

Am ajuns acasa cu bine impreuna cu Vintze, Edison, Marius si Alex. Asteptam vesti bune de la toata lumea, care cum ajunge acasa sa anunte ca e bine si sanatos.
In rest, intalnirile cu cat se invechesc cu atat sunt mai bune. Chiar daca mobra mea a facut figuri joi si a fost subiect de barfa pentru transalpisti eu am reusit sa ma simt bine. Momentan atat va spun, ma duc sa fac un dus si sa-mi odihnesc putin posteriorul.
Doc
Merg pe o roata

Specimen: XL650
Kilometraj: 52000

Mesajde fabian pe Dum Aug 01, 2010 9:45 pm

Kali scrie:Presupun ca sunt printre primii ajunsi acasa. Din pacate, pt ca maine muncesc, nu m-am putut bucura foarte mult de prezenta voastra. Insa, atat cat a fost, a fost de calitate si va multumim pentru primirea calduroasa pe care ne-ati facut-o! :Salutare: Noi suntem dementii care am ajuns vineri noaptea, la 3.30 :Floare: Ne-am simtit minunat! La mai multe intruniri de acest fel! :hainoroc:

Sarumana pt pulpele de ora 5 dimineatza.EU sunt ala trezit de "tractorasu nazal" a colegului de pajiste .....
fabian
Iti pot arata si tie ...

Kilometraj: 15

Mesajde manach pe Lun Aug 02, 2010 9:09 am

si la Sibiu am ajuns cu bine!

curiozitate: ccu cine ne-am intersectat pe la brasov (pe la 3 si ceva) parca inainte de fagaras si la sibiu (la 17:15. doctoril?)
manach
Moderator

Mesajde Pedross_pdo pe Lun Aug 02, 2010 9:23 am

Ma bucur ca v'am cunoscut personal pe unii dintre voi, desi, timpul n'a fost in favoarea mea si a trebuit sa stau doar o zi :( ... intrunirea a fost super ok si din ce am auzit la fel si petrecerea... pe aceasta cale va salut pe toti inclusiv pe tizul meu Pedros din Bucuresti :))
Imagine
Pedross_pdo
Merg pe o roata

Vorba de duh: Hai noroc si la mai mare!
Kilometraj: 30000

Mesajde darkriver pe Lun Aug 02, 2010 9:42 am

Am ajuns si io aseara acasa (Oradea), intreg si sanatos cu tot cu nevasta:) O fost fain, mi=a placut, ne vedem la anul!:)
darkriver
Iti pot arata si tie ...

Kilometraj: 95000

Mesajde coach pe Lun Aug 02, 2010 9:57 am

Si noi am ajuns acasa cu bine
eu si Gheza
si apropo: FABIANEEEEEEEEEE fit-ar ale dracu Cheile LISITEI am facut besici in talpi de la atata mers pe jos :lol: :lol: :lol:
coach
Merg pe o roata

Kilometraj: 23

Mesajde fabian pe Lun Aug 02, 2010 10:37 am

coach scrie:Si noi am ajuns acasa cu bine
eu si Gheza
si apropo: FABIANEEEEEEEEEE fit-ar ale dracu Cheile LISITEI am facut besici in talpi de la atata mers pe jos :lol: :lol: :lol:

Eu continui sa las poza mea veche in avatar.........in felul asta poti vedea si tu ce se intampla cand nu mergi pe jos :)) :Salutare:
fabian
Iti pot arata si tie ...

Kilometraj: 15

Mesajde Nevermore pe Lun Aug 02, 2010 11:12 am

Din pacate nu am apucat sa imi iau larevedere personal de la multi pt ca am plecat sambata noaptea brusc.

Am ajuns bine dupa o tura fantastica in Moldova (Iasi - Husi - Murgeni - Galati - Macin - Constanta).
Multam de toate. In ceea ce ma priveste toate asteptarile au foat depasite.
Nevermore
Merg pe o roata

Specimen: XL700
Vorba de duh: Calatorului ii sta bine
Kilometraj: 39000

Mesajde ady pe Lun Aug 02, 2010 1:07 pm

Doc scrie:Am ajuns acasa cu bine impreuna cu Vintze, Edison, Marius si Alex. Asteptam vesti bune de la toata lumea, care cum ajunge acasa sa anunte ca e bine si sanatos.
In rest, intalnirile cu cat se invechesc cu atat sunt mai bune. Chiar daca mobra mea a facut figuri joi si a fost subiect de barfa pentru transalpisti eu am reusit sa ma simt bine. Momentan atat va spun, ma duc sa fac un dus si sa-mi odihnesc putin posteriorul.

Ai de dat un miel (berbecut),nu ma cheama "Marius"
:Limboc:
ady
Iti pot arata si tie ...

Kilometraj: 6000

Mesajde vintze pe Lun Aug 02, 2010 1:34 pm

ady scrie:
Doc scrie:Am ajuns acasa cu bine impreuna cu Vintze, Edison, Marius si Alex. Asteptam vesti bune de la toata lumea, care cum ajunge acasa sa anunte ca e bine si sanatos.

Ai de dat un miel (berbecut),nu ma cheama "Marius"
:Limboc:

s-a gandit la mmario cu care am fost pe coclau'
doc, nu te simtii complexat din cauza bemveului, deh, nimeni nu-i perfect :Nigar:
I am free of all prejudices. I hate everyone equally
http://psihedelica.wordpress.com
http://cabinet-psihologic-bucuresti.ro
vintze
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Speed Kills, Use Windows

Mesajde crivat pe Lun Aug 02, 2010 1:38 pm

impreuna cu bogdan-march am fost pe la tinovul mohos, pe drumul spre casa, treaba faina acolo. mancat ca la balamuc si la pret bun in balvanyos, apoi peste oiutuz acasa. am ajuns intregi desi am luat o portie strashnica de furtuna serioasa intre tg secuiesc si munti - bine ca nu a trecut cu noi sa ne duca pana acasa asa ploaie zdravana. in onesti a fost un mic incident cu march care a derapat intr-un mod aproape inexplicabil intr-o intersectie la 20-30 kmph si a testat crashbar-urile de la transalp, dar totul s-a terminat cu bine.

politia din onesti era inclusiv cu mintile in concediu, cred, ca in loc macar sa intrebe daca march e intreg au zis asa, oarecum dojenitor sa facem bine sa ne dam din drum, ca sa nu mai vina altul sa dea peste noi. lucru oarecum real, dar nu pe tonul ala de "hai mai, pizdamamiivoastre cu motoarele voastre, e duminica si nu avem chef de nimic, vira ancora si pa". in rest totul ok, pana si pasaportul pe care l-am uitat in geaca, dar deasupra membranei climatice :Nigar:
la intrunirea viitoare imi iau liber inca o zi, probabil, ca sa nu ajung la o bucata de seara cand toti erau mai mult sau mai putin topor :))

rugaminte - mai intrebati care vrea ecusoane, ca m-o spart distractia asta... nici jumate cred ca nu s-au vandut, si as vrea sa micsorez pe cat posibil gaura din portofel :)
Nu fi manelist! Nu fi Becal! Romania curata!
crivat
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Da-o ma-n pizda ma-sii...
Kilometraj: 31

Mesajde doctoril pe Lun Aug 02, 2010 4:10 pm

coach scrie:Si noi am ajuns acasa cu bine
eu si Gheza

:P

http://picasaweb.google.ro/doctorucivil ... 4348073474
Drum bun călare!
Imagine
doctoril
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: :)
Kilometraj: 123456

Mesajde mitzanu pe Lun Aug 02, 2010 4:16 pm

Salutare,

Mi-a parut bine sa va cunosc daca nu din vorba macar din vedere. O comunitate intr-adevar super de treaba si de civilizata. Imi pare rau ca nu v-am prins decat ultima noapte. Am stat mult sa ma gandesc daca mai are rost sa vin pentru o singura noapte , dar in final a meritat pe deplin.

Eu am stat la foc sa beau bere pana foarte tarziu Sambata noapte spre Duminica. Mi s-a rupt filmul pe la 1 noaptea. Mai departe nu mai stiu ce am facut si nici cand m-am culcat. Vreau sa-mi cer scuze daca v-am deranjat cu galagie sau scandal. Beau rar , dar si cand o comit... Nu stiu ce m-a apucat de am bagat ca migul atunci. Daca ma mai tine minte cineva si mai stie ce am facut si la cat m-am culcat, va rog sa-mi ziceti si mie (eram in pantaloni negri si tricou alb).

Duminica dimineatza a fost cam nasol ca am plecat inca ametit. Nu ma mai suportam, nu puteam sa stau nici cu casca inchisa :Greata2: . Dar m-am mai trezit pe drum si m-am descurcat pana la urma sa ajung acasa.

Daca mai organizati plimbari si/sau intalniri anul asta ma bag si eu iar. De data asta full time.
Astept albumul intreg de poze si de filmulete.

Felicitari organizatorilor si la mai multe evenimente de genul acesta.

Bafta!
mitzanu
Cum ii zice la ....

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Evenimente, anunţuri, excursii