TRANSALP MEETING ROMANIA 2010 [29 iulie - 01 august]

Zvonuri dom'le

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

Re: TRANSALP MEETING ROMANIA 2010 [29 iulie - 01 august]

Mesajde coach pe Lun Aug 02, 2010 6:05 pm

doctoril scrie:
coach scrie:Si noi am ajuns acasa cu bine
eu si Gheza
si apropo: FABIANEEEEEEEEEE fit-ar ale dracu Cheile LISITEI am facut besici in talpi de la atata mers pe jos :lol: :lol: :lol:

:P

http://picasaweb.google.ro/doctorucivil ... 4348073474

da, da avem si noi poze facute pe acolo
dar pe mine m-a plictisit foarte tare drumul
fata de cheile care le-am vazut pana acum astea au fost chiar doar de o plimbare in natura
si vroiam sa il frec putin pe Fabian, asa de prietenie ca ne-am cunoscut :Limboc: :lol: :lol: :lol: :lol:
coach
Merg pe o roata

Specimen: XL650
Kilometraj: 23

Mesajde Mateos pe Lun Aug 02, 2010 9:26 pm

Hai noroc.Am ajuns si eu prin Moldova-Bacau cu bine dupa un ocol prin Brasov, Cheile Rasnoavei, Predeal.Pana in Predeal a fost frumos ca am mers cu prietena iar de aici am gasit o ardeleanca umeda si calduta - ploaia. Si ca sa fie totul perfect am dat si de coloane intregi de broaste. Este cate uni care merge bine si mai stie si sa vorbeste fara accent si cu "come se dice la romania", da unii ori le-au uitat pe amandoua ori nici nu le-au stiut vreodata prea bine.Asa e cand faci trecerea brusca de la hamuri la volan. Una peste alta, datorita atentiei, condusului prventiv si calmului am ajuns cu bine pe la orele 01(noaptea).Transmit pe aceasta cale multa....mmmmfericire conservarilor si multe scuze sfintilor, Iisusilor, Dumnezeilor si Bisericilor pe care le-am pomenit pe parcursul drumului.

PS.(pe bune) Tot respectu pt organizare, pt friptura de miel si pentru (nu stiu cum il cheama) da a incercat macar sa intretina focul si sa vada daca are putere calorica mai mare decat stejarul sambata sera la focul de tabara.
Mateos
Cum ii zice la ....

Kilometraj: 0

Mesajde mihai m pe Lun Aug 02, 2010 9:32 pm

salutari...

si Ploiestiul s-a repliat, mici probleme cu un CDI cu personalitate -mergea cam cand vroiau tranzistorii lui ,apoi m-a lasat definitiv exact cand ploua mai tare si aveam si de urcat si un deal,la vreo 60 km de casa .Asa am vazut ca transalpul merge chiar si numai intr-un piston.
Azi l-am trimis la doctor.

M-am simtit din nou foarte bine alaturi de voi, (nu stiu si daca voi alaturi de mine :shaking: ,dar sper ca da), m-am bucurat sa reintalnesc prieteni vechi,mi-a parut bine sa cunosc noi membrii ai clubului nostru .

La multi ani Transalp Club Romania !
mihai m
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL600
Vorba de duh: sa se dea numa' cate una...

Mesajde B43XTM pe Lun Aug 02, 2010 10:03 pm

Tare frumos a fost!!! :Dejtu:

Multumiri pentru organizare... organizatorilor! Nu stiu cine au fost, dar mi-a placut cum iesit totul! In special BEREA care a fost mereu rece, poate mai rece decat de la dozator, si IEFTINA! :D

Si sa nu uitam de clatite si de placinte si de mici si de toate detaliile alea care au fost ca sarea si piperul...
Iar vremea a fost numai buna! Traiasca Barbosu' ! :hainoroc:
B43XTM
Iti pot arata si tie ...

Mesajde vrajitoru pe Mie Aug 04, 2010 12:31 am

salutare...ma bucur ca am fost printre voi, ca v-am cunoscut, ati fost exact cum m-am asteptat, numai oameni de treaba

vreau sa le multumesc tuturor care m-au ajutat sa schimb un bec(la un moment dat erau 7 oameni pe langa motor:D) in special tipului care era venit cu un chapper si a luat toata responsabilitatea asupra lui si pana nu a rezolvat problema nu s-a lasat

le multumesc celor care m-au primit in gasca lor si am mers cea mai mare parte de drum cu ei, Maddog, Doctoril, Diana si Laura, au fost o companie excelenta

legat de organizare, mi-ar fi placut sa se faca niste anunturi, sa se spuna ce trasee sunt in plan, ore si chestii de gen si fiecare alegea ce va face, nu sa ne intrebam unii pe altii....le propun organizatorilor sa vina cu o portavoce ca sa le fie usor daca nu fac niste fluturasi cu porgramul sau daca nu, il afiseaza undeva

va rog sa ma corectati daca gresesc cu ceva
vrajitoru
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Benzina s-avem...

Mesajde Swartelf pe Mie Aug 04, 2010 2:18 am

si la Arad am ajuns cu bine, si eu si Korben s-a lasat doar cu o amenda dupa Sibiu dar in rest totul ok. A fost super, Dar la anul mai veniti si voi in vest ca nu mai imi rup spatele atata drum intr-o zi :mrgreen:
Swartelf
Cum ii zice la ....

Vorba de duh: nu fi prost, ca se vede!
Kilometraj: 81000

Mesajde freeenduro pe Joi Aug 05, 2010 8:44 pm

Mateos scrie:Hai noroc.Am ajuns si eu prin Moldova-Bacau cu bine dupa un ocol prin Brasov, Cheile Rasnoavei, Predeal.Pana in Predeal a fost frumos ca am mers cu prietena iar de aici am gasit o ardeleanca umeda si calduta - ploaia. Si ca sa fie totul perfect am dat si de coloane intregi de broaste. Este cate uni care merge bine si mai stie si sa vorbeste fara accent si cu "come se dice la romania", da unii ori le-au uitat pe amandoua ori nici nu le-au stiut vreodata prea bine.Asa e cand faci trecerea brusca de la hamuri la volan. Una peste alta, datorita atentiei, condusului prventiv si calmului am ajuns cu bine pe la orele 01(noaptea).Transmit pe aceasta cale multa....mmmmfericire conservarilor si multe scuze sfintilor, Iisusilor, Dumnezeilor si Bisericilor pe care le-am pomenit pe parcursul drumului.

PS.(pe bune) Tot respectu pt organizare, pt friptura de miel si pentru (nu stiu cum il cheama) da a incercat macar sa intretina focul si sa vada daca are putere calorica mai mare decat stejarul sambata sera la focul de tabara.

Doar nu vorbesti de mine??? Piccolino sari cu poza minune

La multi ani urez si eu din tot sufletul TransalpClub-ului si a fot exact cum m-am asteptat si cum mi-am dorit. Sambata seara intr-adevar gravitatia si-a spus cuvantul si m-a atras in flacari ( ca sa dau si eu vina pe cineva)... Dar ptr alte detalii voi revenii cu poze.
freeenduro
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Cine rade la urma...treaba lui
Kilometraj: 69

Mesajde vest pe Vin Aug 06, 2010 4:00 pm

:Salutare:

Vineri 6 aug ora 12.48 AM, sosit home dupa 2690 km.

:Geek3:
In Nemurirea Mea,Am Trecut Si Pe AICI... Imagine
vest
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Nu fii pork
Kilometraj: 40000

Mesajde RomiC pe Vin Aug 06, 2010 10:47 pm

Am ajuns si noi (Romi+Maria ) Joi seara la 21.oo dupa 2000 km si o ploaie zdravana pe ultimii 150 km, putin obositi dar bucurosi ca am petrecut concediul impreuna cu mai multi prieteni si "colegi" transalpisti prin nordul tarii (Bucovina si Maramures ) :Salutare:
Au fost doua saptamani minunate !!! :D
Ps . multumiri lui John pentru implicarea sa in organizarea intrunirilor noastre ! :Dejtu: :Salutare:
oare ... sa fie de la explozia solara ?
RomiC
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: 'vreau o tara ca afara'

Mesajde Andy pe Dum Aug 08, 2010 9:02 pm

In cele din urma... iaca-ma si pe mine acasa.

Dupa intalnire am plecat acasa... via Cheile Bicazului, Valea Bistritei, Rarau, Moldova de Nord, Maramu', Defileul Dunarii, Valea Cernei si in cele din urma... Transalpinaaaaaaaaaaaa :hainoroc: .
Rezumat: super locuri, 11 zile, 2850 km si fooaaarte multi bani cheltuiti pe benzina...
Incidente: o viespe luata in gat azi la urcarea catre Obarsia Lotrului, de-am crezut ca scap ghidonu' din maini de durere cand m-a intepat... da' a trecut :Limboc: peisajele au fost un antidot bun.
Imagine Imagine
THE POWER OF DREAMS...

Reguli de baza pe acest forum.
Andy
Moderator

Vorba de duh: unde sa nu stau acasa?

Mesajde doctoril pe Lun Aug 09, 2010 3:17 pm

si poze?
daca nu cu peisajele, macar cu viespea ce a vrut sange de barbat :)
Drum bun călare!
Imagine
doctoril
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: :)
Kilometraj: 123456

Mesajde Andy pe Lun Aug 09, 2010 4:24 pm

doctoril scrie:si poze?
daca nu cu peisajele, macar cu viespea ce a vrut sange de barbat :)

Din motiv de acumulatori terminati la urcarea pe Valea Cernei ieri n-am facut decat doo poze. In concluzie, am ratat si viespea... Restul de poze le seloectam si le punem undeva... eventual pe un film daca i se face Ciupacabrei ( :Limboc: ) mila de noi si se ocupa ea de editare.
Imagine Imagine
THE POWER OF DREAMS...

Andy
Moderator

Mesajde Andy pe Lun Aug 09, 2010 4:47 pm

Si era sa uit... multumiri tuturor celor care au contribuit la organizarea ITR 2010 - editia III :hainoroc: :Salutare:

a iesit de nota 10+ :Dejtu2: *

* parerea mea
Imagine Imagine
THE POWER OF DREAMS...

Andy
Moderator

Anterior

Înapoi la Evenimente, anunţuri, excursii