Transalp XL650V 2004 si eu ....1970

Aici vă puteţi prezenta partenerele :)

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

Transalp XL650V 2004 si eu ....1970

Mesajde pilgrim pe Dum Noi 27, 2011 11:55 pm

Salutare la toti!
Sunt Sorin din Sibiu si ma bucur sa fiu fericitul proprietar al acestei motociclete ,cu care sper sa fac cat mai multi kilometri, si cine stie ,sa ne intalnim sau sa facem vreo iesire impreuna. Pana atunci insa, stau pe aproape sa invat sa pun foto.
pilgrim
Cum ii zice la ....

Specimen: XL650
Vorba de duh: forever young
Kilometraj: 0

Re: Transalp XL650V 2004 si eu ....1970

Mesajde Andrei M pe Lun Noi 28, 2011 1:04 pm

Salut Sorin,

Sa-ti stapinesti sanatos animalul! Si eu sunt tot din Sibiu. Daca Transalpul tau e argintiu, inseamna ca ne-am salutat intr-o dimineata, acum vreo 2 saptamani, inainte de ora 8 dimineata, in drept cu Sala Transilvania.
De pus poze e usor: cand esti in casuta in care scrii mesajul, te uiti in partea de jos a feresteri, unde gasesti scris ´´browse´´. Cauti fisierul la tine pe harddisc, dupa care dai ´´atasaza fisierul´´.

Cele bune,
Andrei (0744-709813)
MATEI ARE NEVOIE DE O SANSA LA VIATA!
http://matei-sansalaviata.blogspot.com/
Andrei M
Merg pe o roata

Specimen: XL600
Vorba de duh: Viata-i grea, omatu-i mare...
Kilometraj: 44100

Mesajde pilgrim pe Lun Noi 28, 2011 4:27 pm

Salut Andrei! A mea e intradevar gri, dar din pacate nu eram eu cel pe care l-ai salutat deoarece am omis sa spun ca de10 ani locuiesc in Spania. Asta nu inseamna ca nu o sa ne cunoastem, dimpotriva idea e sa incerc sa vin anul viitor la intalnirea anuala si cu aceasta ocazie o sa incerc sa mai aduc pe frumoasele noastre meleaguri si cativa prieteni de aici, sa fie mai internationala intalnirea daca se poate.
Fişiere ataşate
DSC02971.JPG
pilgrim
Cum ii zice la ....

Vorba de duh: forever young

Mesajde Andrei M pe Lun Noi 28, 2011 10:54 pm

Sorin, va asteptam cu drag pe toti!
Si cu ceva vreme inainte sa ajungi in tara, comanda-ti niste crashbar-uri pentru mobra, ca o sa te scuteasca de multe neplaceri :-)

Toate cele bune,
Andrei
Andrei M
Merg pe o roata

Mesajde axterix_30 pe Lun Noi 28, 2011 11:18 pm

pilgrim scrie:Salut Andrei! A mea e intradevar gri, dar din pacate nu eram eu cel pe care l-ai salutat deoarece am omis sa spun ca de10 ani locuiesc in Spania. Asta nu inseamna ca nu o sa ne cunoastem, dimpotriva idea e sa incerc sa vin anul viitor la intalnirea anuala si cu aceasta ocazie o sa incerc sa mai aduc pe frumoasele noastre meleaguri si cativa prieteni de aici, sa fie mai internationala intalnirea daca se poate.

Frumoasa vacuta sa te poarte multi km
axterix_30
Iti pot arata si tie ...

Mesajde mihaif pe Lun Noi 28, 2011 11:39 pm

cand ma uit la poza asta imi dau seama ca ar trebui sa o spal si eu pe a mea. Asa arata si a mea la inceput...sa o iei in casa cu tine si acum parca a trecut prin toate noroaile din tara asta.

Si eu sunt de parere ca sunt mai mult decat necesare niste crashbar-uri pentru mobra. A doua zi de cand am luat-o mi-a scapat pe o parte in timp ce o scote-am din garaj. A scapt in dreapta in timp ce eu mergeam in stanga ei. Am avut inima cat puricele pana cand am ocolit-o si am vazut ca doar crashbar-ul a avut de suferit.
mihaif
Merg pe o roata

Kilometraj: 5000

Mesajde Andrei M pe Mar Noi 29, 2011 1:32 pm

mihaif scrie:cand ma uit la poza asta imi dau seama ca ar trebui sa o spal si eu pe a mea. Asa arata si a mea la inceput...sa o iei in casa cu tine si acum parca a trecut prin toate noroaile din tara asta.

Si eu sunt de parere ca sunt mai mult decat necesare niste crashbar-uri pentru mobra. A doua zi de cand am luat-o mi-a scapat pe o parte in timp ce o scote-am din garaj. A scapt in dreapta in timp ce eu mergeam in stanga ei. Am avut inima cat puricele pana cand am ocolit-o si am vazut ca doar crashbar-ul a avut de suferit.

Esti norocos... Mie mi-a picat cu o saptamana inainte sa-mi pun crashbar-urile, in timp ce ma pisam pe Transfagarasan :headeache
Chestia asta m-a costat carena dreapta fata, carena frontala si handguard-ul drept :thunder

Andrei
Andrei M
Merg pe o roata

Mesajde mihaif pe Mar Noi 29, 2011 4:02 pm

cu alte cuvinte decat sa dai 500 de euro mai bine baga un crash bar de 150.

Imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat. Nici nu vrea sa imi imaginez prin ce as fi trecut in astfel de conditii.
mihaif
Merg pe o roata

Kilometraj: 5000

Mesajde Andrei M pe Mar Noi 29, 2011 4:36 pm

mihaif scrie:cu alte cuvinte decat sa dai 500 de euro mai bine baga un crash bar de 150.

Imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat. Nici nu vrea sa imi imaginez prin ce as fi trecut in astfel de conditii.

Am reactionat mai bine decat ma asteptam de la mine... Problema e ca am o hernie de disc la activ si cred ca cel mai tare n-am bucurat ca a oprit prima masina la care i-am facut semn si un malac cumsecade m-a ajutat sa ridic animalul :inchinare . Mi-am luat ulterior crashbar-uri de la Heavy Duties cu 60€, o carena de pe ebay cu 70€, handguarduri noi cu 25€ si carena fata sta inca lipita cu powertape, ca cea mai ieftina pe care am gasit-o e 269€. o fi ea originala, da nici chiar asa :nono
Andrei M
Merg pe o roata

Înapoi la Who am I ?