Fiind primul meu post de aici, se cuvine sa ma prezint. Ma numesc Bogdan, sunt din Bucuresti si sper ca in curand sa fiu un Transalpist cu acte in regula
Dar pentru asta, am nevoie de ajutorul vostru pentru achizitia mobrei.
De ceva timp tot caut o mobra in bugetul mic de care dispun (max. 1700EUR). Dupa lungi cautari pentru ceva mic (timp in care am gasit un XT125R nerulat la 1500EUR negociabil), dar cu Transalpul in minte inca de la inceput, m-am hotarat sa caut direct TA-ul.
In primul rand ma intereseaza sa fie functionala, sa nu necesite segmentari sau alte piese pe la motor (cel putin pana nu ma invat cu ea si cu mecanica). Actele sunt obligatorii si as prefera sa aiba deja ITP ca sa mearga repede tranzactia. Ca "optionale" pe care mi le-as dori ar fi: crashbar, cric central, eventual si cutii laterale. Stiu ca se pot pune dupa, asa ca nu sunt un factor critic.
Nu postez inca lista cu mobrele gasite pentru ca inca mai trebuie sa o filtrez putin (sunt mai mult de 10)
De asemenea, stiu ca pare cam pripit pentru primul post, dar as vrea sa va intreb daca poate cineva sa ma insoteasca la vizualizarea eventualei mobre
Astept orice sfat si va multumesc anticipat.
PS: Dau un suc, o bere, o lada de bere

News