Transalpisti de incredere

Zvonuri dom'le

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

Transalpisti de incredere

Mesajde Angi pe Dum Apr 11, 2010 9:02 pm

si uite cum stateam eu ieri seara cu botu-ntr-o sticla de vin si ochii-n tv, cand, primesc un tel de la uzunu, pe la 21.30
ma intreaba pe unde sunt. ii zic ca acasa, pe la buc
imi zice ca e belita treaba. a ramas impotmolit cu vaporu-n noroi undeva pe la telega
hmmm.........si eu ce drac' sa fac, ca nu pot pleca cu mobra si-o sticla de vin la bord.......dracu', vrei sa sting si sa aprind farurile tot drumu'?!......ca eu cam asta fac dupa o sticla de vin :lol:
dupa putin timp de gandire imi aduc aminte ca mihaiMMMMM sta pe la ploiesti si el e ceva mai aproape....si poate inca nu e beat :!: ........gata!!!
zis si facut. il sun pe mihai, ii spun situatia si-mi zice ca incearca s-o rezolve

aflu azi ca mihai si cu john au ajuns aseara pe la un 11 (noaptea) prin padurile de la telega cu lopata, tarnacop, sufa si altele ca sa-l salveze pe impotmolitu' de uzunu
cu noroiu' pana-n gat, au reusit sa-l scoata la liman si sa-l puna pe doua roti

detalii poate ne vor da chiar ei

una peste alta, MULTUMESC MIHAI SI JOHN PENTRU OAMENII CARE SUNTETI!!!
Angi
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL600
Kilometraj: 0

Re: Transalpisti de incredere

Mesajde Stefan_snake pe Dum Apr 11, 2010 10:37 pm

Bravo domnilor!
Un gest foarte frumos si demn de urmat.
Stefan_snake
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL650
Vorba de duh: ''ai dracu cu melcii vostri''
Kilometraj: 29

Mesajde RomiC pe Dum Apr 11, 2010 11:08 pm

Bravo lor , bravo transalpistilor !!!!! :Salutare: :Salutare: doi oameni de nadejde :Salutare:
Si tu ANGI ai ceva sange de transalpist . (daca vi la Codlea ,tot i-ti pun eu stickere cu transalp pe mobra :lol: )
oare ... sa fie de la explozia solara ?
RomiC
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: 'vreau o tara ca afara'

Mesajde john pe Dum Apr 11, 2010 11:29 pm

salut!
sunt convins ca oricare dintre noi ar fi facut la fel fara sa stea prea mult pe ganduri!! :Dejtu2:
singurul lucru de care ne pare rau (mie si lui mihai) :Trist: este ca nu am facut poze cu operatiunea de .."readucere la drum"... ca sa poata vedea si angi ... noroi la superlativ si noapte ... exact ce-i place lui :lol:
bine ca totul s-a terminat ok!
sa ne vedem cu bine la 1 mai ... si sa bem cu angi doua stikere de vin... pardon sticle :betivanu: si sa citim pe mobra lui trans-bmw-alp :lol: :hainoroc:
CARPE DIEM !
john
Iti pot arata si tie ...

Mesajde edisone pe Lun Apr 12, 2010 7:02 pm

Felicitari OAMENILOR, stiu ei care :Salutare: , ca asa-i OMU' de la munte, cum te prinde, cum te... scoate din noroi! :hainoroc:
P.S. bmw-istule, nu tu Angi, ala, Uzunu', baga o poveste, poate si poze, cu ce cautai tu pe coclaurile alea... :bounce:
Imagine
edisone
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: 爱本田

Mesajde uzunu pe Lun Apr 12, 2010 9:22 pm

Inca o data multumesc, Mihai si John, pentru mainile si picioarele de ajutor date. Cum ar veni vorba, sunt un pantofar trist care si-a cautat-o cu lumanarea.

Povestea incepe de la Harley Davidson unde m-am intalnit cu Melciu, Dana si inca doi tipi. Ei vroiau pe Cheia. Eu stiam drumuri foarte faine prin Prahova. Si cum sunt destul de persuasiv, am ajuns la Comarnic si am inceput sa urcam. Intre timp se mai alatura un Varadero si incepem sa ne dam catre Secaria, pe un asfalt de-ti venea sa-l pupi. Lumea incantata, ajungem la Paltinu, urcam la Seciuri, coboram la Voila si incercam sa ne dam seama ce vrem: mancam la Campina sau la Slanic? Slanicul e mai departe, deci aia e directia.

Setez GPS, ne duce el putin aiurea in prima faza, dupa care revenim pe drum, dar dam repede de macadam. Oprim, intrebam, aflam ca-i scurt drumul pana la asfalt si ca nu-i o idee buna sa o luam pe drumul pietruit de pe stanga si-i dam inainte. Eu, un F650, un ER-5, un Hornet, un Kymco 125 si Varadero. Ajungem la drumul pietruit. GPS-ul zicea stanga. Zic: "Hai ca ma duc eu inainte, vad cum e si va dau telefon daca puteti merge sau nu." Eu, cu pasager de ocazie. Urcarea e simpla. Ajungem la intersectie. GPSu' zice ca inainte. Da' inainte nu prea mai e drum. Eh hai, am mai facut eu d'astea. Dau pasager jos si inaintez incet, prin sleau. Trec relativ lejer si caut trasa de coborare. Prin alt sleau, din pacate. Raman acolo. Ok, n-ar fi prima data. Culc mobra, bag crengi sub roata, plec. A doua oara e mai grav si incepe sa se intunece.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Deja lumea incepe sa se impacienteze. Inainte de inserat ma gaseste si Melciu. Eram deja la a patra impotmolire in 50 de metri, dupa vreo 3 ore. Totul e in van: pietre si lemne sub roti, culcat si invartit pe cilindru, nimic nu mai merge. Nici macar sa aprindem focul. Gasca se retrage intr-o benzinarie din Campina. La care Alex vine cu o idee, de a ramane peste noapte prin zona si de a lasa mobra acolo. Dupa care ma trazneste ideea sa-l sun pe Angi. Angi il suna pe Mihai. Sun si eu pe Mihai. Dau coordonate de GPS si ajunge pe la ora 11. Trebuie sa spun ca de vreo 2 ore ramasesem si fara tigari. 3 fumatori. Deja incepusem sa deliram si sa ne facem planuri cu aprins frunze si tras in piept. Iar momentul in care am vazut trei lumini venind prin padure nu cred ca o sa-l uit prea devreme. Nu prea ne venea sa credem. Baietii au aprins focul si dup-aia a urmat lupta cu autobuzul la deal, tras la sufa si cu ambreiajul fumegand. La 12 eram sus, iesiti din namol, multumindu-le din tot sufletul pentru tot.

Pana in Campina am mai facut vreo ora, cu tot cu opriri si mers foarte incet din cauza aceluiasi namol prins intre roata si aripa. Oamenii ne asteptau cu sandvish-uri si red bull. Iar pana acasa am tras un frig crunt, cat sa-mi aduca aminte ca nu intotdeauna ajungi in locul unde planuiesti, asa cum planuiesti.
If loud pipes save lives imagine what learning to ride that thing could do
uzunu
Cred ca stiu ...

Vorba de duh: Transalp pe steroizi
Kilometraj: 96000

Mesajde Schumy pe Lun Apr 12, 2010 10:18 pm

Asta da poveste... :)
Bravo echipei de interventie
Schumy
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Apa, paie si bataie
Kilometraj: 37600

Mesajde reltih pe Lun Apr 12, 2010 10:50 pm

din pura curiozitate.... cu ce gume ai incaltat autobuzu ?
YOU ONLY NEED TWO TOOLS IN LIFE - WD-40 AND DUCT TAPE. IF IT DOESN'T MOVE AND SHOULD, USE THE WD-40. IF IT SHOULDN'T MOVE AND DOES, USE THE DUCT TAPE
reltih
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: The Power of Cows !!!
Kilometraj: 50000

Mesajde uzunu pe Lun Apr 12, 2010 11:29 pm

K76 fata, are vreo 4000km
Tourance spate, are peste 24.000km.
uzunu
Cred ca stiu ...

Mesajde vest pe Mar Apr 13, 2010 12:51 am

:Salutare:

Poze foarte sugestive, cred a prins exact starea aceea de neputinta care te poate cuprinde cateodata .....Conteaza ca a iesit cu bine!!!!
Spor la spalat motoru!!!!!

:Geek3:
In Nemurirea Mea,Am Trecut Si Pe AICI... Imagine
vest
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Nu fii pork
Kilometraj: 40000

Mesajde Nevermore pe Mar Apr 13, 2010 2:19 am

He he ... cunosc situatiile astea pina la ultimul detaliu; numai ca eu nu am inca GPS - deci era foarte groasa sit de fiecare data cand o patzeam pt ca nici macar nu puteam explica unde is si prin ca idiotenie am ajuns acolo.
Tocmai d-aia abia ashtept sa apara si in Ro Panasonic TZ10 (aparat foto cu GPS). :hainoroc:

Felicitari aventurierilor si respectele mele echipei de interventie.
Dar am totusi o mica nelamurire: de unde iti veni ideea sa schimbi cauciucul fata si pe ala spate sa il lasi cu 20.000 ? :HMM: Mie imi cam da cu virgula.

P.S: Daca shtie sau a vazut cineva un mini-troliu portabil (de mana) pt mobra, va rog sa ma informati si pe mine pt ca sunt convins ca se va ivi ocazia cand chiar n-o sa pot ieshi fara.
Nevermore
Merg pe o roata

Specimen: XL700
Vorba de duh: Calatorului ii sta bine
Kilometraj: 39000

Mesajde uzunu pe Mar Apr 13, 2010 7:12 am

Basically pentru ca spatele mai are suficienta carne pentru inca vreo 10.000km :)
uzunu
Cred ca stiu ...

Mesajde Angi pe Mar Apr 13, 2010 7:48 am

uzunu scrie:........ cat sa-mi aduca aminte ca nu intotdeauna ajungi in locul unde planuiesti, asa cum planuiesti.

aventura incepe acolo unde lucrurile nu mai decurg conform planului :wink:
Angi
Iti pot arata si tie ...

Mesajde john pe Mar Apr 13, 2010 3:14 pm

Angi scrie:
aventura incepe acolo unde lucrurile nu mai decurg conform planului :wink:

:Dejtu: ... buna asta..!!!!... :Dejtu2:

dar nu am vazut niciun comentariu de la tine...!!! n-ai avut ceva asa... "fluturi in stomac" :confused: cand ai vazut pana unde a ajuns uzunu?
noroi ..alea alea..!! :Limboc:
CARPE DIEM !
john
Iti pot arata si tie ...

Mesajde Angi pe Mar Apr 13, 2010 3:43 pm

john scrie:
dar nu am vazut niciun comentariu de la tine...!!! n-ai avut ceva asa... "fluturi in stomac" :confused: cand ai vazut pana unde a ajuns uzunu?
noroi ..alea alea..!! :Limboc:

Pai ce sa comentez? Mi-a placut aventura lor :D Imi pare rau ca n-am putut sa vin si eu noaptea cu voi, sa ma arunc cu mobra in noroiul ala ca sa mai aveti un motor de scos :lol:
Angi
Iti pot arata si tie ...

Următorul

Înapoi la Evenimente, anunţuri, excursii