2) In Iasi nu se ofera nimeni sa stranga banii? M-as oferi eu dar am un examen cumplit duminica si rod cartea pana atunci, n-am nici timp si nici chef de de alte responsabilitati.
Numai bine,
Eugen
Moderatori: Andy, manach, B43XTM
smokker scrie:1) Eu nu reusesc nicidecum sa completez coloana verde, scriu ce am de scris si cand dau enter, dublu click, ma mut pe alta casuta, tot ce am scris dispare, nu pot nici macar sa modific ce am scris in coloana mai veche cu tricouri...![]()
2) In Iasi nu se ofera nimeni sa stranga banii? M-as oferi eu dar am un examen cumplit duminica si rod cartea pana atunci, n-am nici timp si nici chef de de alte responsabilitati.
Numai bine,
Eugen
manach scrie:ar trebui sa fie datele mele pe undeva pe la harta...
danibgood2002 pe mess zilnic 8-16
telefon 0765203377 0744330125
contul il caut si ti-l trimit pe PM
-------------------------
vintze, leo, dorin, catalin, tazspy, traian, vest, florin_bgdn, maddog, foxbat, alin gabor, flav, stiff rider si schumy s-au trecut in lista dar nu au completat coloana cu noile marimi. deocamdata presupun ca nu vor tricouri (sau nu vin).
oricum, dupa ce se strang banii voi stii sigur cine, ce si cum.

sisoie scrie:Il rog pe Manach sa lase aici niste date de contact ( eu nu am gasit pe nicaieri ) pentru a afla in ce cont trebuie trimisi banii pt. tricouri. Pt. cei din Bucuresti le aduc aminte ca joi este ultima zi in care se vor strange banii urmand ca vineri sa-i trimit lui Manach.
Cele bune!
MotorIna scrie:Salut.
Azi ajungem pe la cel tarziu 19.00, adica in vreo 3 ore. Eu si Sisoie.
Nu uitati ca e ultima zi.
Înapoi la Evenimente, anunţuri, excursii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori