salut
avand in vedere ca este inceput de an si este o vreme numai buna de stat in fata hartilor si de planificat calatorii......planul meu pt vara anului 2010 este de a ajunge la Tallin in Estonia
Ideea traseului este urmatoarea. Voi pleca din Arad vineri 30 iulie catre nordul Moldovei la intalnirea anuala a transalpistilor. De acolo duminica dimineata voi pleca catre nord prin Ucraina, Republica Belarusa....
Desi la turele din 2008 in Croatia Muntenegru si 2009 Macedonia Grecia nu am gasit parteneri de drum, am primit in schimb informatii foarte utile de la cei care au mai fost prin acele zone.
Asa ca... pentru inceput colectez informatii despre traseu si puncte de interes iar daca pe parcurs mai se gasesc amatori de drumetie si mai bine..
Evident pot aparea probleme si cauze care sa duca la anularea excursiei dar pana atunci merge pe ideea ca toate vor decurge conform planului.
Durata maxim 2 saptamani 31.07-14.08, data se poate modifica
Cazare la cort si pensiuni de pe traseu
Distanta totala este de 4000 km punctele de oprire sunt in functie de traseu, obiective, km pe zi intre 200 si 600
Traseul de intoarcere poate fi pe varianta scurta Tallin-Arad, sau mai lunga daca avem bani si timp prin nordul Poloniei, Germania, Cehia

News