Moderatori: Andy, manach, B43XTM

adris scrie:Pe ce varf montan din tara se poate ajunge cu Transalpu'?
adris scrie:....
Nu stiam ca e interzis sa umbli cu mobra prein munti,.....

mmario scrie:adris scrie:....
Nu stiam ca e interzis sa umbli cu mobra prein munti,.....
Este interzis... in toate locurile declarate Parc National

asilindean scrie:Salut,
Satele cehesti de pe Clisura Dunarii sunt: Sfanta Elena, Garnic, Bigar, Eibenthal, Ravensca plus inca unul cu S care nu mi-l mai amintesc.
E un drum genial intre Clisura Dunarii si Ravensca, pleaca de undeva de langa Liubcova. L-am facut eu acum cativa ani cu masina.
De la Ravesnca poti sa cobori fie spre Bozovici, Cheile Aninei, sau Herculane fie spre Carbunari si sa iesi la Sasca Montana si Cheile Nerei.
Enjoy
.

vest scrie:Asa-i!!! in fiecare an de 1 mai(in timp ce voi va faceti veacul...la Codlea) se desfasoara Rocker's Garnic.Am avut onoarea sa fiu prezent la 1 si a 2 editie.a fost super vezi :
http://www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=328437&st=140
organizator de "marca" bubache, un tip deosebit care si-a schimbat ktm 990 avd pe un Harley.....
va recomand zona si oamenii de acolo!!!
costinell_mc scrie:vest scrie:Asa-i!!! in fiecare an de 1 mai(in timp ce voi va faceti veacul...la Codlea) se desfasoara Rocker's Garnic.Am avut onoarea sa fiu prezent la 1 si a 2 editie.a fost super vezi :
http://www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=328437&st=140
organizator de "marca" bubache, un tip deosebit care si-a schimbat ktm 990 avd pe un Harley.....
va recomand zona si oamenii de acolo!!!
Subscriu, festivalul de la Garnic e printre putinele unde nu pot ajunge decit cei ce vor cu adevarat, deoarece drumul nu e chiar usor, iar zona e bestiala pentru Transalp...
Anul trecut am plecat pt o plimbare scurta de 2 ore prin inprejurimi si am venit dupa 10 ore)
E un altfel de spirit decit cel intilnit in festivalurile moto, mai curat din toate punctele de vedere... nu o sa mai fie mult timp asa, pe masura ce i se duce vestea
Iar oamenii locului sunt deosebiti, am ramas prieteni buni cu primarul din comuna vecina - Sasca, un om de nota 10, care ne-a aratat o zi intreaga imprejurimile, ne-a alimentat chiar si mobrele ")
Respect primarului Nelutu inca o data (care e si motociclist)
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori