turul romaniei

Zvonuri dom'le

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

turul romaniei

Mesajde adrian pe Joi Mai 27, 2010 8:59 am

am in cap un tur al Romaniei in jurul datei de 10-06-2010 si 13-06-2010,stiu ca timpul e cam scurt ,incerc sa il fac cat mai pe margine ,am notat ceva numere de telefon de pe farta membrilor sper sa nu am necazuri:),o sa mai revin cu detalii ,acum e doar un gand,un proiect la care visez de vreo trei ani,si i-a cam venit timpul
tara dacilor e acum a noastra,sa incercam sa o cunoastem cit mai bine...[adi,galati,0745384804]
adrian
Cred ca stiu ...

Specimen: XL600
Vorba de duh: live to ride,ride.eat.sleep.
Kilometraj: 39000

Re: turul romaniei

Mesajde pedros pe Joi Mai 27, 2010 12:38 pm

3 zile nu ajung, eu am fost acum 3 ani si am avut la disp 7 zile si tot nu am reusit.
MA LAS DE MOTORETE SI O IAU DE LA CAPAT.
pedros
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XRV750
Vorba de duh: Paci mie drumu
Kilometraj: 50000

Mesajde adrian pe Vin Mai 28, 2010 9:00 am

multumim de informare,asa e pare ca trebuie si 2 luni sa vezi tot ce ofera patria mai frumos...din pacate avem un plan de a ne incadra in 80 de ore,unii au reusit si in mai putin in 48,altii zic ca e o prostie si o cheltuiala aiurea de bani,toate astea ne-au incurajat si ne-au facut curiosi si vrem sau incercam cat putem, ca suntem mai multi sa speram ca de data asta o sa reusim ca tot incercam de 3-4 ani...:) :Renu: ce ne-ar ajuta si mai mult ar fi o informare mai corecta asupra starii drumurilor chiar de catre membrii forumului daca stiu cum sunt portiunile pe care noi fiind de aici din estul indepartat al tarii nu avem acces;ar fi cam asa ,Satu Mare-Arad-Moravita si Drobeta-Calafat-Turnu Magurele,tot asa despre Iasi-Dorohoi-Siret nu stim nimic.
tara dacilor e acum a noastra,sa incercam sa o cunoastem cit mai bine...[adi,galati,0745384804]
adrian
Cred ca stiu ...

Mesajde mmario pe Dum Mai 30, 2010 10:59 pm

adrian scrie:.................din pacate avem un plan de a ne incadra in 80 de ore.

Chiar sunt curios sa aflu cati kilometri puteti face in 80 de ore... :carte:
Sper sa postati cu acelasi entuziasm si dupa tura cateva detalii despre traseu. :belitu':
(parerea mea)
mmario
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Dă-i oţet !
Kilometraj: 30000

Mesajde Korben Dallas pe Dum Mai 30, 2010 11:54 pm

adrian scrie:Satu Mare-Arad-Moravita

Satu Mare - Arad e jale
Arad - Moravita e OK
Korben Dallas
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: nu te pune cu prostu'
Kilometraj: 0

Mesajde adrian pe Lun Mai 31, 2010 8:38 am

un pic mai mult despre "jale",ce inseamna asta pt. un transalp???daca se poate?
adrian
Cred ca stiu ...

Mesajde edisone pe Lun Mai 31, 2010 2:25 pm

adrian scrie:...din pacate avem un plan de a ne incadra in 80 de ore,unii au reusit si in mai putin in 48...

Este cursa de "24 de ore" de la Le Mans :bounce: ... O sa va cam doara undeva :Palidu': ... Asteptam impresii, despre sa, ca de vizitat sau fotografii nu stiu daca o sa aveti timp :shaking:
Imagine
edisone
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: 爱本田

Mesajde Korben Dallas pe Lun Mai 31, 2010 11:52 pm

adrian scrie:un pic mai mult despre "jale",ce inseamna asta pt. un transalp???daca se poate?

Nu te astepta ca transalpul sa sara peste gropi
Hai, ca daca esi la munte, serpentine, alea-alea cu treapta a I-a sau a II-a, mai merge, le mai ocolesti
Dar sa trebuiasca sa faci jaloane si frane si accelerari peste 200 km (SM-AR) cam asta numesc eu jale, si nu am chiar cur de catifea
Korben Dallas
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: nu te pune cu prostu'

Mesajde adrian pe Mar Iun 01, 2010 11:54 am

asa cum am mai spus ,maiestrul jurnalist a reusit aici http://www.universmoto.ro/raport/Ocolul ... _48_de_ore ,desi era pe un tur mai scurt ,pe alte drumuri,poate pe atunci mai erau pete de asfalt:) si pe un ponei renumit LC4 dar fiecare cauta aventura in felul lui ,sa speram ca de data asta vom reusi macar o initiativa, ca de discutii sunt peste 10 pagini si nu vreau sa plictisesc si pe altcineva cu ele:) http://motociclism.ingalati.net/viewtop ... &sk=t&sd=a ,ca s-a comentat foarte mult,tare ma macina gandul la ce se poate face, chiar sunt curios :Renu: si numa de asta as pleca dar sa vedem ;

stiu ca pare aiurea, sunt multe nestiute si multi sceptici,tocmai asta ma face si mai curios,dar de aceea imi doresc si sper ca macar odata trecuti de pancarda cu GALATI [zic eu ca e deja un avantaj fata de cei care si-ar propune asta dintr-un oras care nu e pe marginea tarii ],sa vad pina unde se poate ajunge si in ce conditii si de acolo mai departe pina unde se poate continua???macar cu asta ne suntem datori curiozitatii noastre si a celor care nu cred,nu vor si poate sunt mai constienti sau mai aproape sa imbratiseze realitatea si asa putem aduce un tribut celor 10 pagini scrise deja pe tema asta :hainoroc:

singurele argumente pozitive pe care zic eu ca le pot mentiona ar fi ca in mod normal pe ruta Galati-Arad prin Brasov-Sibiu-Deva se fac in medie cam 12 ore si sunt 700-750km ,pe drumul ales de noi ar fi cam 1100km si cine stie cite ore:)...iar daca o luam babeste ca si calcu;l la o medie de 20 km la ora in 80 de ore tot am face 1600 de km ceea ce ne-ar scoate intradevar din ecartul de timp propus de noi dar tot am avea sanse ,cine stie momentan trebuie saluam in calcul si vremea ,ca pe furtunile astea nu ar avea rost dar promit sa va tin la curent. :@:
adrian
Cred ca stiu ...

Mesajde Schumy pe Mar Iun 01, 2010 10:08 pm

Ce nu am inteles eu: 80 de ore de mers in cate zile?
Schumy
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL650
Vorba de duh: Apa, paie si bataie
Kilometraj: 37600

Mesajde adrian pe Sâm Iun 05, 2010 7:03 am

in patru zile ar fi trebuit dar momentan va fi amanat pentru o sponsorizare mai spre toamna in septembrie poate... :Salutare:
adrian
Cred ca stiu ...

Mesajde adrian pe Joi Iun 10, 2010 12:24 pm

adrian
Cred ca stiu ...

Mesajde pedros pe Joi Iun 10, 2010 2:28 pm

adrian scrie:http://motociclism.ingalati.net/viewtopic.php?f=47&t=1643

Ce sa zic de situl asta? ca trebe sa te loghezi neaparat sa citesti ceva?. Urita treaba.
MA LAS DE MOTORETE SI O IAU DE LA CAPAT.
pedros
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Paci mie drumu
Kilometraj: 50000

Mesajde iboboc pe Dum Iul 11, 2010 10:25 pm

pedros scrie:
adrian scrie:http://motociclism.ingalati.net/viewtopic.php?f=47&t=1643

Ce sa zic de situl asta? ca trebe sa te loghezi neaparat sa citesti ceva?. Urita treaba.

intr-adevar, poate fi neplacut. insa e un forum facut de noi pentru noi, in care ne place sa e cunoastem cine suntem, in spatele tastaturii, si cel mai important, ne bazam pe sentimentul reciprocitatii: vrei sa afli mai multe despre mine? spune-ne despre tine.

lasand la o parte astea, asa a ramas...sa trebuiasca sa te inregstrezi ca sa ai acces.
Imagine
Sa transformam visele in amintiri!
Imagine
JURNAL DE BORD
BLOG DE CALATORIE
iboboc
Cum ii zice la ....

Kilometraj: 25000

Înapoi la Evenimente, anunţuri, excursii