am fost 5: Eu, Angi, maddog, Stefan_snake si Robokid si toti am dat cu ele de pamant macar o data (eu am dat startul)
Entuziast, inainte de tunel, de cum am dat de off, i-am dat gaz. Ei bine, am plonjat dintr-o groapa intr-un mare sant cu apa! Noroi pana in gat si apa la casca de ziceam ca ma inec
Am trecut de 'marele lac' de la intrarea in tunel (lac ce nu trecea de cauciuc) si ne-am avantat in bezna. Cand am iesit pe partea cealalta eram rupti de oboseala. Pietrele din tunel sunt cu totul altele decat cele din afara... si erau pufoaseee...
Angi a trecut la cautat drumuri prin padure incepand cu o panta de coborat, vreo 60 de grade. TOATE erau principale si cu siguranta toate duceau undeva (mai putin cel pe care am mers,evident
Am iesit in drumul de la Rm. Valcea spre C de Arges, chiar la bifurcatie. Unii si-au spalat aici mobrele trecand prin rau de-a lungul lui, altii si le-au namolit trecand de-a latul (gen eu
Poze si filme in curand, de la Angi - cameramanul, care nu prea punea mana sa ajute, ca filma
Multumim Angi, ca probabil tu nu apari pe nicaieri

News