Moderatori: Andy, manach, B43XTM, Unchiu', Chrisss
eu as deconecta cablul de kilometraj, poate ai vre-un gandac, vreo musculita ceva pe la ceas in jurul a 60 -70 si gand vine limba si-o plesneste mai musca de un fir ceva. 
reltih scrie:in orice caz daca e insotit de rateuri pe deccelerare, as zice alimentare sau o supapa care nu inchide, dar nici una din ele n-ar face asta doar la viteza aia, de fapt nimic n-ar face asta la o anumita viteza, ori e SF ori e electrica
Chrisss scrie:Ceva mai simplu ca sincronizare carburatoare nu vad pe lista...oricum multe operatii facute aiurea si multi bani aruncati pe apa sambetei daca chiar ai schimbat atatea....
Verifica cu furtune e simplu si foarte exact...chiar daca a verificato un mecanic cine stie poate aparatul lui era decalibrat.
Ezitarea doar la o anumita viteza ( 60 70 ) INIDIFERENT DE TURATIE SI TREAPTA e deja un pic SF... esti sigur de treaba asta ?
Ce ai schimbat prima data si a inceput sa faca?Unde ai deschis?De ce ai inlocuit ce sa inlocuit ?
Cum se manifesta mai exact?
Deschizi incet gazul si incepete sa dea in nas...sau dai blana dintro miscare rapida si ezita putin si dupa un timp se tureaza?
Cand ai umblat la acele de dozaj principale unde erau?Ai modificat vreunul din ele fata de OEM?Acele Pilot Screws la cat sunt puse?...ai alta toba?..ai tait catalizatorul?...ai umblat pe acolo?...ai modificat nivelul in carburator la plutitor?Cum ai pus TPS la loc ?.Furtune sigur sigur nu e nimic obturat?
Ai umblat la distributie cumva o_O ?
14 mecanici![]()
nu ai fost defapt la nici 1( UNU) MECANIC
...
Chrisss scrie:TPS trebuie "recalibrat " daca pot spune asa din acele 2 srubele de pe el trebuie pozitionat in asa fel incat pozitia lui de start sa aibe o anumita tensiune in cazul in care e sub tensiune sau o anumita rezistenta daca il masori fara sa fie sub tensiune de la gaz inchis sau relantiu la max deschis gazu...nu stiu din cap care is valorile la TA dar sigur e dat in manual perechiile de fire rezistenta ce trebuie sa fie intre ele si ce tensiune trebe sa gasesti si unde si la ce moment.
Cum ai gasit TPS separat...daca e ca la 600 ala nu se da separat
Edit: De pozitia acelor principale de la carb nu zici nimic...sa umbalt si acolo?...cand da in nas putin si revine e posibil sa fie putin sarac amestecul...mai ridica o treapta cuiul...uitate la bujii cum arata ...asa fara sa vezi ceva se poate abera mult
B43XTM scrie:Dar te-ai gandit ca poate problema este pentru ca amestecul este prea bogat?
Poate socul nu inchide cum trebuie si mai intra ceva gaz si pe acolo. Ar fi o posibilitate.
Mie imi da in nas cand uit socul tras si apuca sa se incalzeasca motorul.
duda scrie:Ai încercat să înlocuiești sistemul de evacuare cu altul de la un prieten ceva? Mă gândesc la catalizator, se mai întâmplă (nu am auzit la transalp totuși) să se spargă elementul ceramic din interior în mai multe bucăți și una dintre ele să obtureze (când vrea ea) evacuarea într-o oarecare măsură.
"it's a long shot" dar altceva nu știu ce să zic...
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori