Unde gasesc Placute Frana Transalp

Postaţi aici problemele întâmpinate

Moderatori: Andy, Korben Dallas

Re: Unde gasesc Placute Frana Transalp

Mesajde vintze pe Mar Iun 02, 2009 9:15 am

Andy scrie:
vintze scrie:hâm am aşa o senzaţie ca am aruncat cu banii. creşteţi-mi un pic moralul. am dat pe placuţe nissin 170 de lei. mi-a sunat bine la ureche, dar acum parcă mă ustură cardul în buzunar. :Nigar:

Daca te usuca cei 170 RON/set... te intelegem, compatimim si sustinem moral. Dar daca cei 170 RON i-ai dat pe 2 seturi te rugam sa ne susti tu moral... sau cel putin pe mine unu', ca in conditiil;e astea (de pret) simt nevoia.

De unde le-ai luat?

PS: eu mi-am luat saptamana trecuta Nissin de la MotorTeam (dealer Suzuki) cu 150 RON/set (pret initial) la care mi-au dat reducere de 10% pe care o acorda membrilor Pro-Bike (oferta valabila ptr. toto cei care sunt membrii pe acel forum).

PS2: le-am dat o tema de analiza... sa vedem ce reduceri ne pot oferi si noua :HMM:... revin cu noutati cand am vesti de la ei.

hm. eu am doar un set, si daca tu ai dat 150 inseamna ca le-au scumpit cu 20 de lei... sau poate ca asa e pretul la modelul cu un singur disc - habar n-am daca sunt sau nu la fel. cat despre reducere, sunt o vaca. am uitat :D
I am free of all prejudices. I hate everyone equally
http://psihedelica.wordpress.com
vintze
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL600
Vorba de duh: Speed Kills, Use Windows
Kilometraj: 0

Mesajde vintze pe Mar Iun 02, 2009 9:18 am

ivanp scrie:
vintze scrie:hâm am aşa o senzaţie ca am aruncat cu banii. creşteţi-mi un pic moralul. am dat pe placuţe nissin 170 de lei. mi-a sunat bine la ureche, dar acum parcă mă ustură cardul în buzunar. :Nigar:

Salut,
Hai ca e simplu ... si cred ca relativ usor:
Cu Lucas (2x100 sau chiar 2x120 ron) am mers cred ca vreo 7mii maxim si m-au lasat.
Cu nissin (alea din fabrica):
15mii pana le-am pus pe cele lucas apoi dupa ce m-au lasat alea lucas am revenit la nissinurile din garaj (erau inca bune si fusesera schimbate din excesul de zel aratat in general in perioada de inceput!) si acum inca le am pe moto de cam 3-4 mii si or sa mai tina.
Ca si performante ... mie mi-au fost ok si lucas ... insa cel mai in siguranta m-am simtit cu nissin.

Calculul rentabilitatii e destul de simplu de facut ... ce zici?

Sa le porti sanatos,
Paul

cele pe care le am acum nu stiu ce sunt. atunci am intrat in mymoto si am intrebat daca au placute. mi le-au dat si basta. am dat anul trecut cam 80 de lei. si apoi cam asa, 6-7 mii...
vintze
Iti pot arata si tie ...

Mesajde vintze pe Mar Iun 02, 2009 9:21 am

Belbody scrie:Asa am si eu placutele vechi Nissin, daca ma uit acum la ele cele de fatza arata foarte bine inca. Am luat tot Nissin, si eu zic ca merita.
Si eu le-am schimbat tot din exces de zel. :Culori:

ok. am sa incerc sa tin seama sa nu fac exces de ze. ideea e ca am avut pana, am dat roata jos si mi s-a parut ca sunt cam obosite. si cum eram intr-o stare depresiva :Geek3: m-am dus si mi-am luat altele de schimb
vintze
Iti pot arata si tie ...

Mesajde cristi001 pe Mar Iun 02, 2009 11:38 am

vintze scrie:
Andy scrie:

Daca te usuca cei 170 RON/set... te intelegem, compatimim si sustinem moral. Dar daca cei 170 RON i-ai dat pe 2 seturi te rugam sa ne susti tu moral... sau cel putin pe mine unu', ca in conditiil;e astea (de pret) simt nevoia.

De unde le-ai luat?

PS: eu mi-am luat saptamana trecuta Nissin de la MotorTeam (dealer Suzuki) cu 150 RON/set (pret initial) la care mi-au dat reducere de 10% pe care o acorda membrilor Pro-Bike (oferta valabila ptr. toto cei care sunt membrii pe acel forum).

PS2: le-am dat o tema de analiza... sa vedem ce reduceri ne pot oferi si noua :HMM:... revin cu noutati cand am vesti de la ei.

hm. eu am doar un set, si daca tu ai dat 150 inseamna ca le-au scumpit cu 20 de lei... sau poate ca asa e pretul la modelul cu un singur disc - habar n-am daca sunt sau nu la fel. cat despre reducere, sunt o vaca. am uitat :D

Nu sunt la fel,
Iar daca sunt sinter (ST), chiar e un pret bun..
daca sunt NS, s-au mai scumpit intre timp, iarna trecuta pretul era in jur de 120 lei.

Iar pentru fata doua discuri eu am dat 100 ROn/set , pe la inceputul anului , tot (NS) - semi-metalic.
cristi001
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Mai aman-o,poate nu mai trebui
Kilometraj: 15000

Mesajde Belbody pe Mar Iun 02, 2009 12:16 pm

vintze scrie:
Belbody scrie:Asa am si eu placutele vechi Nissin, daca ma uit acum la ele cele de fatza arata foarte bine inca. Am luat tot Nissin, si eu zic ca merita.

ok. am sa incerc sa tin seama sa nu fac exces de ze. ideea e ca am avut pana, am dat roata jos si mi s-a parut ca sunt cam obosite. si cum eram intr-o stare depresiva :Geek3: m-am dus si mi-am luat altele de schimb

cele noi de fata au in jur de 4mm de ferodou pe ele... asa ca... si noi arata tocite
http://www.ignitech.cz/english/aindex.htm - Aprinderi electronice (CDI, TCI), regulatoare
Imagine
Belbody
Moderator

Kilometraj: 30000

Mesajde vintze pe Mar Iun 02, 2009 1:40 pm

cristi001 scrie:Nu sunt la fel,
Iar daca sunt sinter (ST), chiar e un pret bun..
daca sunt NS, s-au mai scumpit intre timp, iarna trecuta pretul era in jur de 120 lei.

Iar pentru fata doua discuri eu am dat 100 ROn/set , pe la inceputul anului , tot (NS) - semi-metalic.

incep sa ma simt mai bine. nissin st...iar pe faţă, new tehnical sintered
vintze
Iti pot arata si tie ...

Mesajde vintze pe Mar Iun 02, 2009 1:41 pm

Belbody scrie:
vintze scrie:

cele noi de fata au in jur de 4mm de ferodou pe ele... asa ca... si noi arata tocite

cam asa, 4mm cu striatiile de control, si inca 1mm la baza
vintze
Iti pot arata si tie ...

Mesajde edisone pe Lun Oct 05, 2009 2:10 pm

Salutare!
A venit vremea sa-mi schimb palcutele de frana la roata fata. Am gasit pentru TA-ul din '98 placute Nissin NS (semi metalic) la 149 RON setul, la Motor Team, in Drumul Taberei, str. Bolidului nr. 8. Fiind membru TCR si Probiker mi-au facut o reducere de 10 la suta, am platit 268 RON, deci o economie de 30 RON.
Daca este asa cum banuiesc eu, multzam Andy!
Fişiere ataşate
IMG_1869.JPG
Imagine
edisone
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: 爱本田

Mesajde mmario pe Mar Iun 22, 2010 3:36 pm

edisone scrie:.......... placute Nissin NS (semi metalic) la 149 RON setul, la Motor Team, in Drumul Taberei, str. Bolidului nr. 8. Fiind membru TCR si Probiker mi-au facut o reducere de 10 la suta, am platit 268 RON,...............

Cu ocazia solstitiului de vara m-am interesat de pretul acestor placute de mai sus, si am aflat ca acum pretul redus cu 10% a devenit 152 lei. Deci 2 seturi pentru placute fata = 304 lei.... O avere. :HMM:
(parerea mea)
mmario
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Da-i otzet !
Kilometraj: 20000

Mesajde reltih pe Mar Iun 22, 2010 4:10 pm

avantajele vietii de ciung :lol: ciung = un disc :lol:
And on the eighth day God created Transalp.
And when he saw what he had done, he said
"Damn I'm getting good at this
"

Imagine
reltih
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: The Power of Cows !!!
Kilometraj: 50000

Mesajde Chrisss pe Mie Iun 23, 2010 1:04 am

mmario scrie:
edisone scrie:.......... placute Nissin NS (semi metalic) la 149 RON setul, la Motor Team, in Drumul Taberei, str. Bolidului nr. 8. Fiind membru TCR si Probiker mi-au facut o reducere de 10 la suta, am platit 268 RON,...............

Cu ocazia solstitiului de vara m-am interesat de pretul acestor placute de mai sus, si am aflat ca acum pretul redus cu 10% a devenit 152 lei. Deci 2 seturi pentru placute fata = 304 lei.... O avere. :HMM:

Glumesti 304 Ron :Surprins: .... m-am uitat azi la frane pe fata si is gata mai am jumate de milimetru poate..indicele de uzura sa dus de mult nu il mai vad... :Geek3:

Acuma am sters putin praful de pe ele si...am vazut ceva gen SBS culoare neagra...694 H si a doua cred ca B ca nu se vede bine...sau F...

Oscilez intre Nissin si SBS...ce gasesc mai ieftin /repede ale le pun...

Nissin am pe spate... nu am ce sa le reprosez foarte bune nu voi lua altceva cand va veni momentul.

Parere SBS FATA...le-as lua fara sa clipesc foarte multumit de cum franeaza le-am de cand am luat motorul nu stiu cati km aveau inainte...dar imi aduc aminte ca vroiam sa le schimb ... ca na mi se pareau ca nu mai au mult pe el si nu aratau noi...ehh de atunci am bobinat 17.000 km si nu am o mana usoara la franare...din moment ce sunt multumit de ele nu intentionez sa le schimb cu altceva...daca o voi face va fi doar cu Nissin...frana fata nu e un loc unde as vrea sa fac "cost reduction"

Oferte sa inteleg ca avem Nissin 2xSET = 304 RON
Oferte SBS....stie cineva ceva ???Vreun importator magazin pret???
Chrisss
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: un fleac...m-au ciuruit..
Kilometraj: 23500

Mesajde reltih pe Mie Iun 23, 2010 8:39 am

0743138454 consumabile moto, am luat eu sbs de spate de la el, din pacate nu mai stiu numele, de asemenea are si gama motorex si toplite / yuasa. da un tel. :Salutare:
"

Imagine
reltih
Iti pot arata si tie ...

Mesajde reltih pe Mie Iun 23, 2010 8:42 am

oops e din bucuresti, dar sigur trimite prin curier, il poti gasi pe motociclism ca userul ''consumabile.moto''
"

Imagine
reltih
Iti pot arata si tie ...

Mesajde Chrisss pe Mie Iun 23, 2010 9:30 am

Mersi Relith intre timp gasisem acelas furnizor i-am lasat mesaj deja ...sa vedem cu ce pret vine :) .

Am gasit si catalogul SBS la ei pe site dupa un goagal... numarul pt TA XL 600 1999 este 694 HF pe fata.
Chrisss
Iti pot arata si tie ...

Mesajde Chrisss pe Mie Iun 23, 2010 11:59 am

694 HF - baiatul nu are si nici nu aduce...

In schimb are 694 HS care in catalogul SBS sunt cele de la sectiunea RECOMENDED... 694 HF fiind la STREET...

694 HS - pret 120 lei / SET / Etrier ...

Nu am HS am HF...as incerca astea ...dar inca mai caut....va tin la curent cu cine imi va raspunde la oferte...vreau HF ...

Update:

Nissin : 304 Ron
SBS 694 HS : 240 Ron
Chrisss
Iti pot arata si tie ...

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Probleme mecanice