Andy scrie:vintze scrie:hâm am aşa o senzaţie ca am aruncat cu banii. creşteţi-mi un pic moralul. am dat pe placuţe nissin 170 de lei. mi-a sunat bine la ureche, dar acum parcă mă ustură cardul în buzunar.
Daca te usuca cei 170 RON/set... te intelegem, compatimim si sustinem moral. Dar daca cei 170 RON i-ai dat pe 2 seturi te rugam sa ne susti tu moral... sau cel putin pe mine unu', ca in conditiil;e astea (de pret) simt nevoia.
De unde le-ai luat?
PS: eu mi-am luat saptamana trecuta Nissin de la MotorTeam (dealer Suzuki) cu 150 RON/set (pret initial) la care mi-au dat reducere de 10% pe care o acorda membrilor Pro-Bike (oferta valabila ptr. toto cei care sunt membrii pe acel forum).
PS2: le-am dat o tema de analiza... sa vedem ce reduceri ne pot oferi si noua... revin cu noutati cand am vesti de la ei.
hm. eu am doar un set, si daca tu ai dat 150 inseamna ca le-au scumpit cu 20 de lei... sau poate ca asa e pretul la modelul cu un singur disc - habar n-am daca sunt sau nu la fel. cat despre reducere, sunt o vaca. am uitat

News