Moderatori: Andy, manach, B43XTM

reltih scrie:Da Domn'le !!!
Eu ma bag, am timp toata vara sa vad Vama Veche, marea neagra, bulgari, etc !
ce zici primim si un suzuki sv650 cu noi ? Am un var foarte dornic sa mearga !
Stiff Rider scrie::hainoroc:
traseul la care eu m-am gandit este asta:
plecare joi pe la 17H00 din Buc spre Pitesti, RamnicuValcea, Targu Jiu cu inoptare la Hanul Lainici cu posibilitati de cazare la cort in camping sau camere in han,
vineri dimineata plecare spre Petrosani, Hateg cu vizitarea rezervatiei de zimbri, Hunedoara cu vizitarea Castelui Huniarzilor, optional Deva cu vizitarea cetatii, sau din Hunedoara direct spre Alba Iulia unde vom innopta la un hostel-benzinarie-bar-restaurant-spalatorie auto exact nu stiu ce e, dar e ok, am stat acolo si e de bine, exista posibilitatea gararii motoretelor in spalatorie, cel putin eu cand am stat acolo am bagat trei motorete in spalatorie, sunt trei spatii pentru spalat masini, destul de generoase,
urmeaza ziua de sambata care cuprinde o tzar de off prin Cheile Rametilor cu iesire in Abrud si vizitarea carierei de la Rosia Montana apoi spre Sighisoara prin Turda, Targu Mures, Sighisoara cu inoptare la Vila Franca posibilitati de cazare la casute, cort in camping sau camera in hotel,
duminica dimineata plecare spre Bucuresti pe un traseu pe care o sa il alegem la plecare, si din care nu exclud Transfagarasanul.
Cum suna?

Înapoi la Aventuri cu Transalpul
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori