Moderatori: Andy, manach, B43XTM
Imih scrie:Nu vad! Nu poti sa scri codul?
Imih scrie:Astazi am vazut o ungatoare super tare de lant care iti unge in continu lantul! Este pe baza de vacum iar un rezervor ajunge cam 800 km !Intrebarea mea ar fi ca tot de la colegii mei am aflat ca ei au renuntat la spreiuri de lant in detrimentul unui amestec de valvoline cu vaselina si ziceau ca este mult mai bun si tine mult mai mult lantul in timp! stiti ceva ? Puteti da niste detalii pro contra?

Imih scrie:Apropo de curatat stiti cumva ceva solutii de curatat pt ca in cartea de transalp spune ca se folosesc solutii de curatat non petroliere in care "scufunzi" lantul si o speli cu o periuta! Aveti idee?
Andy scrie:... deci concluzia mea de pana acum e ca lantu-i facut sa mearga nu sa fie spalat.
ivanp scrie:Cum zicea Andy ... "lantu-i facut sa mearga nu sa fie spalat" sau altfel ... spalatul nu face bine la lant.
ivanp scrie:Andy scrie:... deci concluzia mea de pana acum e ca lantu-i facut sa mearga nu sa fie spalat.
Salut,
Nu pot decat sa fiu de acord cu tine ... eu acum am 28.000(95% strada cu sau fara pasager) si e inca ok. L-am intins de doua ori ... de fapt o singura data ca prima oara l-am destrans dupa ce l-am intins (problema era la mine ca ma plictiseam!). Il ung atunci cand ma inerveaza zornaitul. destul de rar (cred ca in toti astia km am cumparat vre-o 4 spray uri de uns - mie imi place ala de la fucks) ... operatia de curatare dureaza cam 10 minute cu bere cu tot ca incep sa ma agit daca dureaza mai mult ...
Eu zic ca doo au fost chestiile importante ...
decat prea intins lantul mai bine mai larg (la mine sigur e mai mare de 4 cm distanta clasica de masurare a intinderii!) si a doua sa fie bine sters excesul de spray dupa ce il ungi ...
Cum zicea Andy ... "lantu-i facut sa mearga nu sa fie spalat" sau altfel ... spalatul nu face bine la lant.
Drumuri lungi va doresc,
Paul
Imih scrie:Bine bine,dar daca mergi prin noroaie nu numai pe asfalt ca sa zicem ca acolo nu este decat praful,dar prin noroi se depun toate porcariile si itibelesc lantul! Totusi cu ce spalati sau aveti idee de ceva solutii nepetroliere de spalat lantul?!
vintze scrie: pana am intrebat un meserias si raspunsul: inamicul grasimii: AXION
Înapoi la Modificări la Transalp
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori