URGENT!!! Am nevoie de maneta frana

Postaţi aici problemele întâmpinate

Moderatori: Andy, manach, B43XTM, Unchiu', Chrisss

URGENT!!! Am nevoie de maneta frana

Mesajde Mama_Zmeilor pe Lun Iun 20, 2011 11:08 am

Salutare,

In urma unei rasturnari am reusit sa-mi rup maneta de frana (fata, of course...) :headeache
Si vineri aveam planificata o tura lunga de o saptamana.
Daca stie cineva de unde pot sa-mi cumpar urgent o maneta de frana, sau daca are cineva de vanzare, sau chiar si cu imprumut, i-as fi recunoscator forever!!!! :inchinare
Mutumesc mult!

Florin
Mama_Zmeilor
Cred ca stiu ...

Specimen: XL650
Kilometraj: 20000

Re: URGENT!!! Am nevoie de maneta frana

Mesajde vest pe Lun Iun 20, 2011 11:32 am

:byebye

maneta costa 50 rupii indiene.... si vine maniana(maine).
daca vrei,suna-ma la:0722129880.

:rider2
In Nemurirea Mea,Am Trecut Si Pe AICI... Imagine
vest
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: Nu fii pork
Kilometraj: 40000

Mesajde Chrisss pe Lun Iun 20, 2011 11:39 am

0724 362 852 -Am sunat deja ...da un telefon si tu sa confirmi...maine dimineata o ai :) ... nu stiu pret si altele am intrebat doar daca are pe stoc...si a zis ca o poate aduce maine.

EDIT: Ups...acu am vazut mesajul lui Vest...am lasat mai mult deschisa ferestra cu mesajul si pana l-am trimis ai primit un raspuns deja :) ...si daca tot is la EDIT...pe asta noua cresteazo cu flexul putin ca data viitoare( sigur se va intampla intrebarea e cand :big2: ) daca dai cu ea de pamant sa iti ramana o bucata sa mai poti folosi frana .
Chrisss
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL600
Vorba de duh: un fleac...m-au ciuruit..
Kilometraj: 41000

Mesajde RomiC pe Lun Iun 20, 2011 6:07 pm

Chrisss scrie:la EDIT...pe asta noua cresteazo cu flexul putin ca data viitoare( sigur se va intampla intrebarea e cand :big2: ) daca dai cu ea de pamant sa iti ramana o bucata sa mai poti folosi frana .

Sau mai poti sa dai o gaura de 4-5 mm cam la jumatatea manetei si daca cumva se-ntampla sa cada mobra , atunci maneta se va rupe in drept cu gaura . Astfel ramai cu jumate de maneta functionala sa ajungi pina acasa sau sa calatoresti cu ea asa mult si bine daca nu te deranjeaza din punct de vedere estetic. Eu asa am maneta de cand am luat mobra si nici nu ma gandesc s-o schimb.
:!: Gaura se da in plan orizontal .
oare ... sa fie de la explozia solara ?
RomiC
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: 'vreau o tara ca afara'
Kilometraj: 0

Mesajde Mama_Zmeilor pe Lun Iun 20, 2011 8:44 pm

In primul rand, multumesc muuult tuturor pt sfaturi. :inchinare :inchinare :inchinare
Am ramas la propunerea lui Chrisss, abia dupa ce am sunat mi-am dat seama ca este Paul, de fapt. Cunoscut pe aici prin TM. Imi aduce maine cu 50 RON.
Multam fain si tie Vest, ai fost foarte prompt. Imi e mai simplu sa merg la Paul, de-aia am luat de la el.
Si pontul cu subtierea manetei pe la mijloc este intr-adevar un sfat foarte bun, o sa tin cont.

Deci merci fain tuturor, o sa fac niste beri cand ne intalnim! Cel mai tarziu la Rachitele. Cu cei de prin vest, mai devreme, sper. :beer
Florin
Mama_Zmeilor
Cred ca stiu ...

Kilometraj: 20000

Înapoi la Probleme mecanice