Moderatori: Andy, manach, B43XTM
manach scrie:m-am mai gandit la niste pantaloni pe care vreau sa ii port peste blugi (overpants) si un costum de ploaie. codurile: 20865203 si 20885503.
am in plan sa merg zilnic la lucru pe motor, cu excepti zilelor cand sunt multe grade sub zero, deci ploaia nu trebuie sa ma sperie.
Korben Dallas scrie:Si protectii?
Chiar nu-ti pasa de oasele tale?
27 lei ai dat pe haine, de 27 lei o sa te protejeze in caz de imbecil neatent
In 27 ani de motociclism nu am cazut niciodata, nu am avut accident niciodata, si nici nu-mi doresc
Ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a ferit de accidente, dar la protectii (sau haine cu protectii) tot nu renunt, chiar daca merg 3 km pana la serviciu
Mai gandeste-te...
Te poate plesni un idiot chiar cand iesi de pe aleea dintre blocuri, nici nu trebuie sa mergi prea departe
Ca se rupe femurul sau alt os, undeva la mijloc, nu e grav, se sudeaza
Dar ce te faci cu articulatiile zdrobite?
Protejati-va, oameni buni!
luck scrie:Repede se mai incinge lumea pe aici.....si degeaba pe deasupra.
Am zis eu ca pe sub pantalonii de 27 de lei nu poti lua protectii???!!! Mai gandeste-te....
Eu cred ca un om care tine la sanatatea lui o sa isi ia si niste protectii adecvate, eventual si niste kneewarmer (de care mi-am achizitionat si eu).
Daca ai fi citit mai atent ai fi vazut ca am scris ca mi-am luat un numar mult mai mare decat port. De ce crezi?
Eu stiu ca esti bine intentionat dar puteai scrie si altfel ideea ta.
Korben Dallas scrie:Nu m-am incins absolut de loc
Ai scris foarte clar de ce ai luat in numar mult mai mare decat porti:
"Ca idee: mi-am luat o marime mult mai mare decat e marimea mea ca sa il pot lua peste haine. La serviciu le dau jos si sunt ca nou"
Unde ai scris de protectii? Lumineaza-ma
luck scrie:Ok. Daca scriam haine cu protectii erai multumit, cred (dar nu sunt sigur nici de asta). Scuzati-ma va rog......
Imi pare rau pt off topic.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori