VAND Transalp PD10 1999 multe accesorii, 2300 E

Daca aveti ceva de donat

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

VAND Transalp PD10 1999 multe accesorii, 2300 E

Mesajde Andry pe Joi Aug 25, 2011 4:16 pm

Honda Transalp XL600V-X de vanzare, an 1999 - PD10.

Stare foarte buna ( a se citi totusi mai jos ), culoare verde, inamtriculata, crashbar, proiectoare, cric central, parbriz inalt MRA, set coburi Givi Monokey E45+E36+Maxia, raport transmisie 16:48, priza 12v.

O am de 2 luni, prima motocicleta. Am avut grija de ea, dar deja ( adica o luna jumatate ) m-am saturat de R O M A N I A si ale sale reguli de circulatie. Am cazut in sensul giratoriu din cauza unui idiot ( evident, nu am intrat in el ) si tot eu am picat de fraier.

Carena usor crapata in partea stanga fata, rupt un picior de prindere din interior. Zgariat crasbar, scarita, proiector, oglinda ( am de rezerva, o schimb pana se va vinde ), geam semnalizare ( Givi Wingrack - dau si semnalizarile originale, intacte ) si pe 2cmp coltul carenei din stanga bordului. Nu am poze recente, postez o poza de acum cateva saptamani ( nu era montat suportul Wingrack ).

Oras : Brasov

Pret : 2300E

Fişiere ataşate
taforum.jpg
Andry
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL600
Vorba de duh: Vând fân!
Kilometraj: 4300

Re: VAND Transalp PD10 1999 multe accesorii, 2300 E

Mesajde Andy pe Joi Aug 25, 2011 4:35 pm

vesnica intrebare: dai separat cutiile laterale? si daca da, care este pretul? fara sistemul de prindere.

ms
a.
Imagine Imagine
THE POWER OF DREAMS...

Reguli de baza pe acest forum.
Andy
Moderator

Specimen: XL650
Vorba de duh: unde sa nu stau acasa?
Kilometraj: 0

Mesajde Andry pe Joi Aug 25, 2011 4:40 pm

Deabia ce le-am luat si eu, cu greu gasite, de nici o saptamana. Asa ca vesnicul raspuns : deocamdata raman pe mobra.
Andry
Iti pot arata si tie ...

Mesajde deathu pe Joi Aug 25, 2011 5:43 pm

De curiozitate, de ce vinzi motoreta? Vrei sa treci la alta categorie?
deathu
Iti pot arata si tie ...

Kilometraj: 46000

Mesajde Andry pe Joi Aug 25, 2011 6:12 pm

Vreau sa traiesc pana la adanci batraneti. Sau macar pana termin facultatea.
Andry
Iti pot arata si tie ...

Mesajde suzukigsx550es pe Joi Aug 25, 2011 7:01 pm

Pretene, eu zic sa te linistesti ca de prosti dai peste tot in trafic si traiesti oricum daca tii calul de haturi si nu il alergi la galop. Nu vinde mobra ca o sa iti para rau. Vorbeste cu baietii din Brasov, mai iesi cu ei in gasca, sunt destui si foarte de treaba; iti pot da multe sfaturi. Nu ai suficienta experienta la condus si aici ma refer la un motor mare in toata regula si nu la un scuter. Cele doua nu se compara! Experienta se capata in kilometri, timp in care nu trebuie sa fii inconstient, ci cumpatat. Evita zonele aglomerate o perioada, iesi seara dupa ce se intoarce lumea de la treaba, dar nu vinde mobra! Ea nu are nici o vina. Dupa ce iti dai mana la condus, greselile altora o sa ti se para normale, ai sa ii eviti si ai sa iti bagi picioarele! Deci, te asteptam si la anu' la adunarea Transalp ca si anul asta! Ai cazut in sensul giratoriu... si ce daca? Sunt sigura ca nu esti primul si nici ultimul. Macar te-a speriat cineva. Eu cand am cumrarat suzukiul, stateam pe loc, am inclinat-o si am cazut de pe loc; iar asta e chiar ca in filmele cu prosti. Si ce daca? Acum inca merg, sunt dependenta de motoreta si mi-am luat si transalpul mult dorit despre care acum cativa ani ziceam ca imi e imposibil sa conduc asa ceva. Asa ca lasa prostiile si revino printre noi.
Daca ai nevoie de sfaturi cred ca toata gasca iti sta la dispozitie. :wink: :wheelie
suzukigsx550es
Iti pot arata si tie ...

Mesajde Andry pe Joi Aug 25, 2011 7:46 pm

Radem, glumim. Cumpatat sunt, chiar sunt cand vine vorba de condus. Nu am experienta ( 2400km ) si nici o mare doza de 'sange rece'. Oricata experienta ai avea, sunt destule sanse la noi ca sa iti gasesti nasul, si-atunci te nenoroceste fo' life. Pe tine sau familia-ti. Am planuri de viitor pe care le doresc implinite, cu 2 maini si 2 picioare, nu am tras pana acum ca prostu ca sa raman un prost la mila altor prosti cu permis de conducere. Nu sunt inca pregatit sa las integritatea fizica a mea sau a pasagerului in mana unor incompetenti. Ajunge ca suntem la mila lor, conducandu-ne tara. Am avut parte intr-o saptamana de doua incidente ( ar fi putut fi evitate, dar nu tinea de mine ), in primul aveam si pasager, iar in al doilea nu aveam nici cu mobra, talentul si ochelarii unui MotoGP-ist sa il evit, mi-a sarit in fata in sensul giratoriu si m-am oprit cu mobra culcata langa masina lui, nu putea deschide usa. Da, am fost prost ca nu am intrat in el, dar instinctul de conservare nu m-a lasat sa ma fac una cu conserva. Devin o statistica, singurele incindente in care am fost implicat fiind langa casa. Nu am luat decizia cum m-am dat jos din saua mobrei, am intors-o si eu pe toate partile, incercand sa gasesc motive pentru care as dori sa continui. Nu gasesc suficiente, sunt las si nu mi-e rusine sa o recunosc.

Felicitari din tot sufletul celor care reusesc sa se fereasca de belele, sau I-a ferit cineva mai mare de patanii.

O bucata de fier mi-oi gasi sa-mi cumpar, daca o sa mai doresc motocicleta in Romania. Nu ma atasez de motociclete, desi cand dau cu ciocanul in ele o fac din toata inima.

Iti multumesc Anca pentru mesajul de sustinere/incurajare, te felicit pentru bravura de a plimba un Transalp in locuri in care greutatea acestuia devine o problema, cat si pentru lunga tura de zilele trecute.

Va rog totusi ca sa ramanem la esenta acestui anunt de vanzare.
Andry
Iti pot arata si tie ...

Mesajde robert pe Mie Aug 31, 2011 5:01 pm

Am Transalp ca si prima motocicleta, am dat cu ea jos de mai multe ori si sper din toata inima sa nu mai dau desi stiu ca dorinta nu se regaseste tot timpul in realitate. I-ati o motocicleta mai mica daca simti ca nu o poti stapani sau este prea grea. Evita sa mergi cu pasager primul an sau macar pana o sa simti ca poti evita greselile celorlalti, dar nu renunta la motocicleta atat de usor. Decizia iti apartine dar senzatia nu o poti inlocui.

Ca sa nu fiu doar off-topic, eu as vrea top-case-ul Maxia, in cazul in care il vinzi separat. Eu l-am vrut de la Kyk dar te-ai miscat mult mai bine.

Imi cer scuze pentru off-topic. Fii motociclist!
Multumesc frumos!
robert
Iti pot arata si tie ...

Mesajde Andry pe Mie Aug 31, 2011 7:08 pm

Motociclist nu m-am considerat niciodata ( desi poate am facut referire ca fiind 'motociclist', fiind un termen scurt si inteles de toata lumea ), pentru mine motociclisti sunt acele persoane care au ajuns la varsta la care nu se mai pot urca nici in saua unui cruiser, dupa o viata petrecuta pe motociclete.

Nu e prea mare, nu e prea grea, nu ma incomodeaza pasagerul, din contra chiar imi place sa merg cu pasager, mi-e mai stabila mobra. Oricat ai invata sa eviti tot se poate intampla inevitabilul. Poate o banala evitare a unuia care a iesit prea mult ca sa se asigure, a deschis portiera ( am patit-o ) sau ceva asemanator, te rastorni ; dupa care vine alta masina si te mototoleste de nu-i adevarat.
In tara noastra nu este deloc sigur mersul pe mobra. Nu e vorba de experienta, cat de tampiti. In oras m-am dat putin pana acum ( vacanta la facultate ), dar cum incepe facultatea o sa am nevoie de transport toata ziua prin Brasov si sincer, oricat de 'girofar' m-am obisnuit sa fiu inca de la inceput, vreau sa merg cu motocicleta si sa simt placere, sa ma destind. Nu sa stau 24/7 cu morcovu-n dos, stresat de ce ar putea sa faca prostii.

In fine, iar o lungesc degeaba.

Mai ramane spre vanzare asa cume este pana dupa mijlocul lui septembrie cel putin, pe urma incep sa dau din accesorii ( sidecaseuri, topcaseuri, siderack TA, siderack AT, placa topcase TA, placa topcase AT ).

Drumuri sigure sa ai in fata, robert !
Andry
Iti pot arata si tie ...

Mesajde robert pe Joi Sep 01, 2011 2:45 pm

Inteleg. Decizia a fost luata si este irevocabila. Nu mai insist.
Legat de top-case, nu ma grabesc foarte tare asa ca pot astepta, doar sa nu ma uiti. Stiam ca ai 2 top-case-uri si m-am gandit ca daca-l dai pe asta ramai cu celalalt. Astept.
Da-mi de stire, te rog, cand o sa te hotarasti sa-l dai separat sfoiegitu@yahoo.com
Multumesc frumos!
robert
Iti pot arata si tie ...

Mesajde manach pe Lun Sep 05, 2011 4:11 pm

(hello! om insurat la aparat, proaspat revenit din luna de miere)

va rog nu mai poluati topicul de vanzare. daca omul si-a dat seama ca motociclismul nu e de el, asta e... alte incurajari, in alt topic, va rog
manach
Moderator

Mesajde Andry pe Mar Sep 06, 2011 12:41 pm

Am schimbat oglinda, am indreptat crashbarul, am comandat geam pentru smenalizare ( 2 bucati, sa fie unul de rezerva ). Mai raman cateva zgarieturi si o crapatura mica la o carena laterala, ca defecte.

Se vinde si fara accesorii ( fara Maxia, sidecase, siderack ) la 2000E.
Andry
Iti pot arata si tie ...

Mesajde Andry pe Sâm Sep 10, 2011 4:53 pm

Si se da la pretul de 2100E cu toate cele descrise in primul post :

Givi Crashbar
Cric central
Proiectoare H3 55W
Priza 12V
Givi Wingrack 2
Givi Monokey E36
Givi Monokey E45
Givi Monokey Maxia
Givi Monokey 46L
Parbriz touring MRA
Raport transmisie 16:48 ( 4600rpm la 100km/h, 5100rpm la 110km/h )

Nu m-am mai suit pe ea de 2 saptamani, acum e in plimbare la Kronstadt Cocalar Party Tiganiada 2011 la Camping Rasnov cu un amigo.

Se schimba cu Skoda Fabia 1.9TDi + diferenta.
Andry
Iti pot arata si tie ...

Mesajde reltih pe Dum Sep 11, 2011 11:38 am

salut, am o intrebare nelegata de anunt daca nu te superi, care-i smecheria cu raportul ala de 16:48 ?
intelegeam 16:47, dar 16:48 asta nu pare departe de 15:47 care e standard, eu cu 15:47 am la 110kmh 5200 - 5300 rpm, sau poate am eu o problema cu kilometrajul sau turometrul :beer
YOU ONLY NEED TWO TOOLS IN LIFE - WD-40 AND DUCT TAPE. IF IT DOESN'T MOVE AND SHOULD, USE THE WD-40. IF IT SHOULDN'T MOVE AND DOES, USE THE DUCT TAPE
reltih
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: The Power of Cows !!!
Kilometraj: 50000

Mesajde Andry pe Dum Sep 11, 2011 1:57 pm

Asa am luat-o, nu m-a deranjat. Cu siguranta nu e 16:47 ( pe foaie scrie clar 48 ), cu siguranta nu e 15:48 ( s-ar tura in draci ), deci ramane a fi 16:48. Raport 3 in loc de 3.1(3) cat este stock. 16:47 o fi deja prea lenta la plecare ( 2.93 ).
Andry
Iti pot arata si tie ...

Următorul

Înapoi la Talcioc