de Andry pe Joi Aug 25, 2011 7:46 pm
Radem, glumim. Cumpatat sunt, chiar sunt cand vine vorba de condus. Nu am experienta ( 2400km ) si nici o mare doza de 'sange rece'. Oricata experienta ai avea, sunt destule sanse la noi ca sa iti gasesti nasul, si-atunci te nenoroceste fo' life. Pe tine sau familia-ti. Am planuri de viitor pe care le doresc implinite, cu 2 maini si 2 picioare, nu am tras pana acum ca prostu ca sa raman un prost la mila altor prosti cu permis de conducere. Nu sunt inca pregatit sa las integritatea fizica a mea sau a pasagerului in mana unor incompetenti. Ajunge ca suntem la mila lor, conducandu-ne tara. Am avut parte intr-o saptamana de doua incidente ( ar fi putut fi evitate, dar nu tinea de mine ), in primul aveam si pasager, iar in al doilea nu aveam nici cu mobra, talentul si ochelarii unui MotoGP-ist sa il evit, mi-a sarit in fata in sensul giratoriu si m-am oprit cu mobra culcata langa masina lui, nu putea deschide usa. Da, am fost prost ca nu am intrat in el, dar instinctul de conservare nu m-a lasat sa ma fac una cu conserva. Devin o statistica, singurele incindente in care am fost implicat fiind langa casa. Nu am luat decizia cum m-am dat jos din saua mobrei, am intors-o si eu pe toate partile, incercand sa gasesc motive pentru care as dori sa continui. Nu gasesc suficiente, sunt las si nu mi-e rusine sa o recunosc.
Felicitari din tot sufletul celor care reusesc sa se fereasca de belele, sau I-a ferit cineva mai mare de patanii.
O bucata de fier mi-oi gasi sa-mi cumpar, daca o sa mai doresc motocicleta in Romania. Nu ma atasez de motociclete, desi cand dau cu ciocanul in ele o fac din toata inima.
Iti multumesc Anca pentru mesajul de sustinere/incurajare, te felicit pentru bravura de a plimba un Transalp in locuri in care greutatea acestuia devine o problema, cat si pentru lunga tura de zilele trecute.
Va rog totusi ca sa ramanem la esenta acestui anunt de vanzare.