vanzare vaca metamorfozata

Daca aveti ceva de donat

Moderatori: Andy, manach, B43XTM

vanzare vaca metamorfozata

Mesajde s1r1nx pe Mar Ian 17, 2012 3:33 pm

Honda transalp / an: 95 / 56000 km / furca upsidedown reglabila (honda cr) / amortizor spate wp dublu reglaj (ktm adventure) / aripa fata inaltata (ktm) / cauciucuri noi H k90 / ghidon TRW + inaltatoare 22mm (sw motech) / manere incalzite (daytona) / bare fata (kappa) / bare spate (HD) / disc frana fata nou (kyoto) / furtune frana cu insertie metalica noi. (venhill). Kilometraj electronic (sigma). Motocicleta merge impecabil.

* "to do" pana la vanzare: se va inlocui integral sistemul de admisie aer cu doua filtre conice k&n
** se recomanda persoanelor inaltute

pret (FIX): 2500 E

Rog comentarii relevante / on topic / in particular din partea celor interesati. Multumesc!
Fişiere ataşate
IMG_20120117_125227.jpg
IMG_20120117_125156.jpg
IMG_20120117_125140.jpg
IMG_20120117_125126.jpg
IMG_20120117_125117.jpg
IMG_20120117_125106.jpg
s1r1nx
Merg pe o roata

Specimen: XRV750
Vorba de duh: none
Kilometraj: 0

Re: vanzare vaca metamorfozata

Mesajde asilindean pe Mar Ian 17, 2012 8:11 pm

Salut

poti sa detaliezi te rog partea cu inlocuitul circuitului de aer? Ce fel de filtre conice K&N, unde se gasesc, la ce pret, ce alte modificari se impun in acest caz?

multumesc,
adrian
Adrian
asilindean@yahoo.com

Oh, the wind, the wind is blowing,
Through the graves the wind is blowing,
Freedom soon will come;
Then well come from the shadows.
asilindean
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL600
Kilometraj: 45000

Mesajde s1r1nx pe Joi Ian 19, 2012 1:59 am

asilindean scrie:Salut

poti sa detaliezi te rog partea cu inlocuitul circuitului de aer? Ce fel de filtre conice K&N, unde se gasesc, la ce pret, ce alte modificari se impun in acest caz?

multumesc,
adrian

pt date tehnice etc pls priv! ms!
s1r1nx
Merg pe o roata

Mesajde namaste pe Vin Ian 20, 2012 9:42 am

Nu mi se pare normal ca atunci cand ai o problema sa cauti informatii pe forum, iar atunci cand detii o informatie sa o dai doar pe PM.
E cam stupid, mai ales avand in vedere care este scopul acestui site.

Pana una alta, ai grija cu discul ala fata, e mult prea mic pentru Transalp.

Am un oversized de 280 pe fata (fata CRF) si inca nu sunt complet multumit de franare.
Nu vreau sa-mi inchipui o coborare de pe Transfagarasan cu discul ala.

As fi curios de pe ce model de CR provine furca aia si cu ce arcuri ai inlocuit originalele.

Andrei..
Tel: 076 7718899
namaste
Iti pot arata si tie ...

Mesajde Korben Dallas pe Vin Ian 20, 2012 12:15 pm

namaste scrie:Nu mi se pare normal ca atunci cand ai o problema sa cauti informatii pe forum, iar atunci cand detii o informatie sa o dai doar pe PM.

Chiar ca e aiurea, date tehnice pe pm si injuraturi pe topic (nu pe ăsta)

Discul ala e o caricatura de disc, e bun pentru biciclete, nu pentru Transalp
Are 200+ kg, ce naiba, nici nu vreau sa ma gandesc cum NU franeaza la peste 100 km/h
Korben Dallas
Iti pot arata si tie ...

Vorba de duh: nu te pune cu prostu'

Mesajde s1r1nx pe Vin Ian 20, 2012 1:26 pm

namaste scrie:Nu mi se pare normal ca atunci cand ai o problema sa cauti informatii pe forum, iar atunci cand detii o informatie sa o dai doar pe PM.

Am un oversized de 280 pe fata (fata CRF) si inca nu sunt complet multumit de franare.
Nu vreau sa-mi inchipui o coborare de pe Transfagarasan cu discul ala.

As fi curios de pe ce model de CR provine furca aia si cu ce arcuri ai inlocuit originalele.

Andrei..

un topic de vanzare se cheama asa pentru ca??? are ca scop vanzarea nu dezbaterile tehnice . Deci pa :)
s1r1nx
Merg pe o roata

Mesajde s1r1nx pe Vin Ian 20, 2012 1:31 pm

Korben Dallas scrie:

Chiar ca e aiurea, date tehnice pe pm si injuraturi pe topic (nu pe ăsta)

Discul ala e o caricatura de disc, e bun pentru biciclete, nu pentru Transalp
Are 200+ kg, ce naiba, nici nu vreau sa ma gandesc cum NU franeaza la peste 100 km/h

E un motiv pentru care nu vreau sa ma apuc sa fac dezbateri tehnice pe un topic de vanzate; o parte din acest motiv sunt oamenii ca tine :) chiar crezi ca nu am verificat franarea? ..cum spuneam hai pa!
s1r1nx
Merg pe o roata

Mesajde namaste pe Vin Ian 20, 2012 1:40 pm

Cand vinzi un lucru ai nevoie de minim 2 lucruri:

1 Publicitate - sa aduci produsul in fata potentialilor cumparatori
2 Credibilitate - sa-l convingi pe potentialul cumparator ca produsul e calitativ si merita cumparat.

Prin urmare, faptul ca se discuta aici detalii tehnice referitoare la motorul pe care il vinzi (sau ca ti se cer detalii suplimentare) nu are cum sa te afecteze negativ decat daca vinzi o bomba pe roti, ceea ce sper ca nu faci

Toate cele bune si spor la vanzare.

PS Daca ai verificat franarea, spune-mi si mie ce coeficient ti-a dat pe tester. Eu cu oversize disc de 280 mai am de munca pana sa ating coeficientul Africanei RD03, care are tot disc de 280 din fabrica. De precizat ca pe ambele am placute originale Nissin si etrierii originali (CRF450 si RD03)

Parerea mea,

Andrei..
Ultima oară modificat de namaste pe Vin Ian 20, 2012 1:44 pm, modificat 1 dată în total.
namaste
Iti pot arata si tie ...

Mesajde s1r1nx pe Vin Ian 20, 2012 1:44 pm

namaste scrie:Cand vinzi un lucru ai nevoie de minim 2 lucruri:

1 Publicitate - sa aduci produsul in fata potentialilor cumparatori
2 Credibilitate - sa-l convingi pe potentialul cumparator ca produsul e calitativ si merita cumparat.

Prin urmare, faptul ca se discuta aici detalii tehnice referitoare la motorul pe care il vinzi (sau ca ti se cer detalii suplimentare) nu are cum sa te afecteze negativ decat daca vinzi o bomba pe roti, ceea ce sper ca nu faci

Toate cele bune si spor la vanzare.

Parerea mea,

Andrei..

Cine vrea sa cumpere ceva daca stie nu e cazu ..daca nu stie ia cu el un mecanic ..vede testeaza, trage concluzii si in final decide. Rugam la inceputul acestui topic comentarii de la cei interesati...asa ca daca nu ai traba citeste si tu ziarul si nu mai balacari topicul meu. Multam! / pa!
s1r1nx
Merg pe o roata

Mesajde namaste pe Vin Ian 20, 2012 1:46 pm

Motorul mi-a facut cu ochiul initial, nu pentru mine ci pentru un amic care isi cauta de ceva vreme ceva gata modificant, avand in vedere costurile modificarii.

PS Daca ai verificat franarea, spune-mi si mie ce coeficient ti-a dat pe tester. Eu cu oversize disc de 280 mai am de munca pana sa ating coeficientul Africanei RD03, care are tot disc de 280 din fabrica. De precizat ca pe ambele am placute originale Nissin, etrierii originali (CRF450 si RD03) si acelasi cauciuc.

Andrei..
namaste
Iti pot arata si tie ...

Mesajde s1r1nx pe Vin Ian 20, 2012 2:04 pm

namaste scrie:Motorul mi-a facut cu ochiul initial, nu pentru mine ci pentru un amic care isi cauta de ceva vreme ceva gata modificant, avand in vedere costurile modificarii.

PS Daca ai verificat franarea, spune-mi si mie ce coeficient ti-a dat pe tester. Eu cu oversize disc de 280 mai am de munca pana sa ating coeficientul Africanei RD03, care are tot disc de 280 din fabrica. De precizat ca pe ambele am placute originale Nissin, etrierii originali (CRF450 si RD03) si acelasi cauciuc.

Andrei..

Mai mult decat sa te rog sa lasi un topic de vanzare sa se ocupe cu asta nu am ce face decat sa te ignor ..deci IGNORE :)
s1r1nx
Merg pe o roata

Mesajde s1r1nx pe Sâm Ian 28, 2012 9:06 pm

Topic inchis!
s1r1nx
Merg pe o roata

Mesajde robert pe Dum Ian 29, 2012 2:37 am

Nu sunt rautacios, nu vreau sa ma intelegi gresit dar cred ca dai ignore si folosesti "un ton" foarte inadecvat pentru acest forum. Forum care nu doar se vrea a fi ci chiar este un forum ce leaga prietenii prin prisma aceluiasi "microb".
Te adresezi urat unor oameni care nu vor decat sa nu se vanda porcarii pe forumul acesta, insa nu ti-au spus-o clar si raspicat, ti-au dat ocazia sa te justifici si sa faci din anuntul tau ceva mai mult decat un banal anunt de vanzare. Nu ma intelege gresit, eu nu te acuz de nimic, atitudinea ta te acuza.
Cu un PM la fiecare ai fi rezolvat altfel problema si nu ti-ai fi urcat atatia oameni in cap.
Imi cer scuze daca postul meu te deranjeaza, sincer, incerc doar sa-ti explic cum se vede atitudinea ta din exterior.
Bafta la vanzare.
robert
Iti pot arata si tie ...

Mesajde RomiC pe Dum Ian 29, 2012 12:15 pm

robert scrie:Nu sunt rautacios, dar cred ca dai ignore si folosesti "un ton" foarte inadecvat pentru acest forum.
Bafta la vanzare.

:Dejtu2: :Dejtu2: :Dejtu2:
oare ... sa fie de la explozia solara ?
RomiC
Iti pot arata si tie ...

Specimen: XL650
Vorba de duh: 'vreau o tara ca afara'

Înapoi la Talcioc