Moderatori: Andy, manach, B43XTM
reltih scrie:cred ca-s fi stiut daca sunt masochist,am fost saptamana asta pe Buc, Pitesti, Ramnicu Valcea, Transalpina, Jina, Poiana sibiului, Sibiu, Transfagarasan, Curtea de Arges, Pitesti, Buc. , numaru cu sticker pe el, 100 in localitati, 130 in afara, 150 autostrada, mai putin pe Transfagarasan si Transalpina unde am mers foarte incet ca sa ma bucur de peisaje si poze, si evident nu mi-a permis drumu, desi pe asfaltu ala proaspat de pe Transalpina i-am dat de au gasit-o dracii, am raschetat scaritele, consumul mediu a fost 6 %, spre surprinderea mea nu mi-a papat ulei, de obicei la forja imi papa, cum spuneam nu consider ca sunt masochist si nici ca mi-am ales gresit motoru', eu sunt greu 110kg+nevasta 5o cu ambalaj + bagaje la 150 sta pe sosea ca un tanc.
Joi, Bucuresti, Ploiesti, Sinaia, Lacul bolboci, Cascadele Vanturisului, Stana Regala si retur viteza minima pe dn1 a fost 120, Comarnic - Ploiesti soseaua aia bestiala, 160 kmh, nu stiu cum vi se pare voua masochism asta, eu sunt la confort maxim, vajaitul castii e singurul mare incovenient.
referitor la viteze / turatii ca scria cineva mai sus.
la mine e un pic diferit desi am pinioanele standard,
5000 rpm = 110 kmh
5500 rpm = 120 + - 2 kmh
6000 rpm = 130 kmh
restu nu le-am retinut
100 kmh am la 4600 - 4700 rpm
Valentin scrie:Intentionez, saptamana viitoare, sa fac un traseu de doua zile care va include si Transalpina, viteza mea de croaziera fiind de 80-100 Km/h si cel mult 40-60 Km/h pe segmentul Novaci-Sebes. Aviz amatorilor !
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori