Moderatori: Andy, manach, B43XTM
marius.roibu scrie:Mie xenon ul tot mi se pare avantajos. Ofera 400% mai multa lumina la 35w putere.
Andy scrie:Ti-l recomand p-asta, desi nu e xenon
B43XTM scrie:acel 400% e un fel de 120%... iti zic ca sa nu iti faci sperante desarte.
400% o fi daca ai lupa la el si focalizeaza cum trebuie lumina, altfel oglinda de pe TA o imprastie cam in toate partile.
Am xenon de un an si ceva (cred) si parca as testa si eu becurile astea...

cristyle scrie:Se mai poate lasa din reglaje farul de TA, exista reglaje in spatele carenei la far?? sau trebuie sa umblam la jug - sa coboram fata.
In vederea instalarii unui bixenon h4, ...motocicleta fiind inalta, deranjeaza turismele cand esti in spatele lor. la dai direct in oglinda 100%
Sunt pro Philips H4-moto, insa combinat cu niste proiectoare mici cu lupa la baza rotii pe furca (nu am, dar intentionez sa ii pun)
Si se poate lasa farul? multumesc.
asilindean scrie:Alex:
La maxim, stranse sau destranse?
B43XTM scrie:asilindean scrie:Alex:
La maxim, stranse sau destranse?
As fi scris daca as fi stiut exact. Din pacate surubelele alea actioneaza ciudat.
Ce pot sa iti spun sigur e ca unul trebuie strans si unul trebuie slabit.
Cred ca cel de sus trebuie slabit si cel de jos strans, unde "strans" si "slabit" se refera la sensul de rotatie al unui surub normal.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori