cu TVA sau fara?
dupa ce face o buc, scaneaz-o si pune-o aici sa o vada toata lumea, poate mai vine careva cu vreo idee buna
oricum e la juma din pretul celor de aici care dupa ce-s calici mai sunt si neseriosi
in seara asta sper sa am timp sa dreg nitel ce e acolo si vedem. oricum, baietii mei se misca repede si pro, deci daca ne intelegem, nu-i bai deloc, o sa vi le trimit la timp.
nu o sa fac altceva decat sa inlocuiesc fontul de jos, ca la brodat va iesi anapoda in varianta in care e acum. nu mai modific in rest nimic, din moment ce la asta v-ati hotarat.
PS: desi nu stiu ce cauta un profil de supersport pe ecusonul transalpistilor...
crivat wrote:nu o sa fac altceva decat sa inlocuiesc fontul de jos, ca la brodat va iesi anapoda in varianta in care e acum. nu mai modific in rest nimic, din moment ce la asta v-ati hotarat.
PS: desi nu stiu ce cauta un profil de supersport pe ecusonul transalpistilor...
Si io-s de aceeasi parere. Poti inlocui "profilul de SS" cu un "profil enduro-touring"?
"de crivat pe Mie Iul 09, 2008 8:36 am
nu o sa fac altceva decat sa inlocuiesc fontul de jos, ca la brodat va iesi anapoda in varianta in care e acum. nu mai modific in rest nimic, din moment ce la asta v-ati hotarat.
PS: desi nu stiu ce cauta un profil de supersport pe ecusonul transalpistilor.."
e bine, domnu crivat, scrisul de jos cu alt font, mai citet si profilul motocicletei....mai transalpist asa
am pus logoul transalp EXACT asa cum este el in forma oficiala si am dres ecusonul in asa fel incat sa iasa cat mai bine la brodat. variatiuni ca sa iasa perfect armonic si proportional...se pot face fara bai mare.