Cine vrea sa fie moderator?
Moderator: Andy
- transalp
- Site Admin
- Specie: XL650
- Vorba de duh: Merg unde nu-i semnal !
- Kilometraj: 10000
Cine vrea sa fie moderator?
Daca e cineva care are bune cunostiinte tehnice despre Transalp sa ridice mana 

- Barbarossa
- Specie: XL600
- Kilometraj: 0
-
- Vorba de duh: nu te pune cu prostu'
Re: Cine vrea sa fie moderator?
Se da test sau pe proprie raspundere?transalp wrote:Daca e cineva care are bune cunostiinte tehnice despre Transalp sa ridice mana

-
- Andy
- Moderator
- Vorba de duh: unde sa nu stau acasa?
Si cam ce-ar intra in "fisa postului" de moderator ?transalp wrote:Daca e cineva care are bune cunostiinte tehnice despre Transalp sa ridice mana
Moderatorul taie si spânzurăBAlanuS-u' wrote:Si cam ce-ar intra in "fisa postului" de moderator ?
dar prima dată îi ajută pe ceilalţi

- transalp
- Site Admin
Andy te fac moderator ca vad ca Barbarossa ne paraseste, si-a luat 1200 Gs 

- Andy
- Moderator
Nu stiu daca fac fatatransalp wrote:Andy te fac moderator ca vad ca Barbarossa ne paraseste, si-a luat 1200 Gs

- Site Admin
Las' ca te descurci tu!
Adjudecat
Adjudecat
-
Lasă că ai cunoştinţe destule de când aveai SimsonulBAlanuS-u' wrote:Nu stiu daca fac fata. Sunt proaspat posesor de Transalp si nu-s indeplinesc cerinta de la primul tau post...
Nu e cazul să ai cunoştinţe NUMAI despre Transalp
Hai că împrună facem noi forumul ăsta să aibă valoare

- Andy
- Moderator
Ce ma bucura tare, in al III-lea an de existenta a acestui forum e ca in proportie de ~75% (estimez eu...) din continut si-a atins obiectivul pomenit de Nicu acu' ceva vreme. Mare parte din cei peste 300 de membrii activi (din 551 useri inregistrati) au adus un + valoare prin informatiile aduse aici.Korben Dallas wrote:...
Hai că împrună facem noi forumul ăsta să aibă valoare
Si daca tot avem know-how-u' care a fost pus "pe hartie", cum facem sa-l conservam inainte de a ne gandi sa-l "ingrasam"? Gheza, avem pana acum o solutie de back-up in cazul in care crapa ceva p-aci sau e timpul sa ne gandim ce putem face ptr. a asigura siguranta dpdv al informatiilor de pe forum? Ce solutie propui ca tatic al forumului si aitist care se pricepe la minunatia asta de tehnica si tactica phpBB?
- Site Admin
Salutare,
Da, au trecut 3 ani si comunitatea noastra a crescut. Multumita voua, moderatorilor (care a-ti tinut friiele in maini) si membrilor (care si-au pastrat buna-credinta), atmosfera de aici a devenit una de respect reciproc, fapt ce a atras chiar si persoane care nu au nimic de-a face cu moteretismul, dar s-au regasit ca stare de spirit in lumea de aici.
Ca idee, am ajuns la 600 vizitatori unici pe saptamana, ceea ce e destul de bine fiind un forum specific. Puteti vedea statisticile daca clickuiti pe bannerul trafic.ro de sub orice pagina.
Andy, ca sa te linistesc, se face un backup lunar cu tot site-ul si un backup cu baza de data mySQL(din care se poate restaura oricand continutul forumului) in fiecare saptamana.
Va multumesc,
Gheza
Da, au trecut 3 ani si comunitatea noastra a crescut. Multumita voua, moderatorilor (care a-ti tinut friiele in maini) si membrilor (care si-au pastrat buna-credinta), atmosfera de aici a devenit una de respect reciproc, fapt ce a atras chiar si persoane care nu au nimic de-a face cu moteretismul, dar s-au regasit ca stare de spirit in lumea de aici.
Ca idee, am ajuns la 600 vizitatori unici pe saptamana, ceea ce e destul de bine fiind un forum specific. Puteti vedea statisticile daca clickuiti pe bannerul trafic.ro de sub orice pagina.
Andy, ca sa te linistesc, se face un backup lunar cu tot site-ul si un backup cu baza de data mySQL(din care se poate restaura oricand continutul forumului) in fiecare saptamana.
Va multumesc,
Gheza
"Cine vrea sa fie moderator?"
EU !
daca vreodata mai e nevoie de unul, as vrea sa fiu trecut pe lista de asteptare
multumesc
EU !
daca vreodata mai e nevoie de unul, as vrea sa fiu trecut pe lista de asteptare
multumesc