vrajitoru wrote:
...
atunci de ce mai exista vot?
...
Cine a zis ca exista vot? Am precizat numai faptul ca locatia s-a "votat"...

Se mai voteaza inca perioada in care se va organiza ITR.
Din punctul meu de vedere, datele problemei sunt urmatoarele:
1. exista o comunitate a posesorilor de Transalp din RO.
2. membrii comunitatii vor sa se intalneasca 1 data pe an la ITR.
3. pentru a organiza ITR, 1 data pe an trebuie: stabilita zona, gasita locatia, asigurate resursele necesare organizarii (oameni, contacte, timp).
4. membrii comunitatii sunt din ce in ce mai multi si implicit exista din ce in ce mai multe opinii, pareri si puncte de vedere pe orice subiect pus in dezbatere.
Ptr. a gestiona eficient aceasta situatie, in corelatie cu resursele disponibile, a fost nevoie de o decizie pe care am luat-o si pe care mi-o asum: stabirea locatiei a fost facuta exclusiv in functie de resursele disponibile. Decizia, dupa cum spuneam, s-a bazat pe inputurile oamenilor resursa de pe acest forum - atat luarea deciziei (unde am fost ajutati de John), cat si punerea in practica (unde eforturile vor fi ale baietilor din Cluj).
PS1: Daca mai vrea cineva alte explicatii, il astept la una din intalnirile pe care le avem in Bucuresti, asa cum i-am spus intr-un mesaj si lui Valentin, ptr. clarificari suplimentare... acu' mi-e lene sa scriu.
PS2: Daca altcineva considera ca ceva nu este bine si trebuie facut altfel, il invit sa ia initiativa si sa faca lucrurile mai bune.
vest wrote:
Votati ca sa pot sa bat si eu campii cu voi!!!
Please....

PS3: Vest a spus-o mai bine si mai scurt decat mine
Over and out !
Andy