Eu chiar cred ca esti un om deosebit, in sensul bun, dar esti prea orgolios
Te deranjeaza ca ti-am sters cateva posturi cand eram moderator? se ce-i cu asta? bucura-te ca nu ti-am sters si contul

Moderator: Andy
Prietene, vad ca scrii destul de corect romaneste, asa ca sunt uimit ca iei apararea analfabetilor cu diploma universitara .Andry wrote:No no, acum lăsaţi orele de curs pentru motociclism.ro, nu începeţi şi p`acilea cu "du-te şi dă bacu' "
Este in regula, imi cer umil iertare pentru aceasta iesire, trec printr-o perioada grea legata de o situatie familiala mai deosebita (starea de sanatate a tatalui meu) care ma face sa reactionez uneori mai agresiv decat imi este felul.Andry wrote:M-am minunat LA CE A SCRIS, nu la CUM A SCRIS.
Adică m-au impresionat până în adâncul prostimii păţaniile lui. Păţanii pe care un om cu cap nu le-ar fi avut.
Am urmărit Idiocracy la recomandarea ta, prostesc de adevărat privind cu precădere avalanşa unor boli precum prostia în rândul americanilor.
Iertata sa-mi fie indiscretia, dar care este motivul ptr. care dezmembrezi o motocicleta in "stare foarte buna"?StefanM wrote:Dezmembrez transalp-ul. Motocicleta este in stare foarte buna de functionare.
...
De ce pui nenea intrebari la care deja ai raspunsuri ???Andy wrote:Iertata sa-mi fie indiscretia, dar care este motivul ptr. care dezmembrezi o motocicleta in "stare foarte buna"?StefanM wrote:Dezmembrez transalp-ul. Motocicleta este in stare foarte buna de functionare.
...
pedros wrote:Proprietarul , a uitat sa specifica ca nu are acte si ca ii lipseste cdi.
Atunci , din 'colegialitate' pentru cel care a avut motocicleta inainte ar trebui sa nu cumpere nimeni piese de la acest vanzator pana nu face dovada provenientei motocicletei.Unchiu' wrote:De ce pui nenea intrebari la care deja ai raspunsuri ???Andy wrote:Iertata sa-mi fie indiscretia, dar care este motivul ptr. care dezmembrezi o motocicleta in "stare foarte buna"?StefanM wrote:Dezmembrez transalp-ul. Motocicleta este in stare foarte buna de functionare.
...![]()