in urma cu exact o saptamana, adik la 2 aprilie 2008, mergeam - nu ma grabeam nicaieri - pe bd-ul mihai bravu din bucuresti (asta o specific pentru ca nu toti suntem din capitala) dinspre dristor spre bucur obor dupa o intersectie, nu stiu exact care pentru ca nu trec mai des de doua ori pe an pe acolo, ma apropiam de piata iancului - asa mi s-a spus - cand o madama cu o dacie care mergea de multa vreme cu semnalul dreapta pus - aici a fost greseala mea, ca poate ca trebuia sa ma astept la ce urmeaza - trece dupa banda a 3-a pe a doua extrem de in scurt si mai si incetineste daca nu cumva chiar a oprit, eu care eram destul de relaxat, proabil ca am reactionat si destul de tarziu am franat, am derapat, si m-am infipt in masina aleia. urmarile nu cred ca-si au locul aici. ideea e ca dupa trei zile am dat si eu declaratie la politie cu ce-mi aminteam ca s-a intamplat, mi s-a dat o inapoi asigurarea si o dovada ca am permisul la ei - pe care mi-au spus ca-l vor retine pana la rezolvarea dosarului - rca-ul mi l-au dat inapoi si o autorizatie de raparatie. Mi s-a mai dat si un numar de dosar, care a fost inaintat la parchet pentru inregistrare - si mi s-a spus ca se va intoarce la udriste unde va fi luat in primire de un ofiter.